Öğretmenimiz Görev Şehididir!

Gebze 03.04.2019 - 17:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Öğretmenimiz Görev Şehididir!

Görev şehidi Necmettin Kuyucu için yapılan cenaze programına katılan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, önemli mesajlar verdi.

Görev şehidi Necmettin Kuyucu için yapılan cenaze programına katılan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, önemli mesajlar verdi. Öğretmenlerin üstlendiği zorlu vazifeye değinen Vali Aksoy, “Öncelikle Kocaeli’nin her tarafından bu acıyı paylaşmak üzere buraya gelen herkese teşekkür ederim. Acılar paylaştıkça azalır. Bütün Sendika Başkanları burada, farklı düşüncelerde olan insanlarımız burada ve şehidimizi son yolculuğuna uğurluyoruz. Öğretmenlerimiz, kendilerine emanet edilen çocuklarımızı yetiştirmek için görev yapan, özveri sahibi arkadaşlarımızdır. Türkiye’nin farklı yerlerinde teröre kurban verdiğimiz Şehitlerimiz oldu. Öğretmenimiz de burada görevinin başında şehit düştü.”dedi.   HİÇ BİR GEREKÇE HAKLI GÖSTEREMEZ Vali Aksoy, nedeni ne olursa bu tür saldırıların hiçbir haklı tarafı olmadığını ifade ederek, “Hiçbir gerekçe bu saldırıları haklı gösteremez. Hiçbir neden bunu izah edemez. Hiçbir şekilde bunu kabul edemeyiz. Ne olursa olsun bu şiddet olaylarını kınıyoruz. Herkes sağduyulu bir şekilde yapılan çalışmalara destek olmalı. Sadece öğretmenlerimizden her şeyi düzeltmelerini beklememeliyiz. Hepimizi gayret içinde olmalıyız. Onunla birlikte bu noktada bütün görev terör şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Öğretmenimizin Adını yaşatmak bizim görevimiz. Bu okulumuza da adını verdik ve tabelasını yerine koyduk. Şehitlerimize bugün olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkacağız. Onları unutmayacağız ve unutturmayacağız. Başta Ailesi olmak züere, eğitim camiasına ve ülkemize baş sağlığı diliyorum.”diye konuştu.
Görev şehidi Necmettin Kuyucu için yapılan cenaze programına katılan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, önemli mesajlar verdi.

Görev şehidi Necmettin Kuyucu için yapılan cenaze programına katılan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, önemli mesajlar verdi. Öğretmenlerin üstlendiği zorlu vazifeye değinen Vali Aksoy, “Öncelikle Kocaeli’nin her tarafından bu acıyı paylaşmak üzere buraya gelen herkese teşekkür ederim. Acılar paylaştıkça azalır. Bütün Sendika Başkanları burada, farklı düşüncelerde olan insanlarımız burada ve şehidimizi son yolculuğuna uğurluyoruz. Öğretmenlerimiz, kendilerine emanet edilen çocuklarımızı yetiştirmek için görev yapan, özveri sahibi arkadaşlarımızdır. Türkiye’nin farklı yerlerinde teröre kurban verdiğimiz Şehitlerimiz oldu. Öğretmenimiz de burada görevinin başında şehit düştü.”dedi.  

HİÇ BİR GEREKÇE HAKLI GÖSTEREMEZ

Vali Aksoy, nedeni ne olursa bu tür saldırıların hiçbir haklı tarafı olmadığını ifade ederek, “Hiçbir gerekçe bu saldırıları haklı gösteremez. Hiçbir neden bunu izah edemez. Hiçbir şekilde bunu kabul edemeyiz. Ne olursa olsun bu şiddet olaylarını kınıyoruz. Herkes sağduyulu bir şekilde yapılan çalışmalara destek olmalı. Sadece öğretmenlerimizden her şeyi düzeltmelerini beklememeliyiz. Hepimizi gayret içinde olmalıyız. Onunla birlikte bu noktada bütün görev terör şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Öğretmenimizin Adını yaşatmak bizim görevimiz. Bu okulumuza da adını verdik ve tabelasını yerine koyduk. Şehitlerimize bugün olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkacağız. Onları unutmayacağız ve unutturmayacağız. Başta Ailesi olmak züere, eğitim camiasına ve ülkemize baş sağlığı diliyorum.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.