Okul Müdürü FETÖ'DEN Hakim Karşısında

Kocaeli 06.04.2017 - 08:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Okul Müdürü FETÖ'DEN Hakim Karşısında

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY davaları kapsamında geçtiğimiz aylarda gözaltına alınıp tutuklanan ve kapanan Fatih Kolejinin müdürü Hamit S. hakim karşısına çıktı

Fethullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz akşamı kalkıştığı hain darbe girişiminin ardından Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan ve kapanan Fatih Kolejinin müdürü Hamit Sevinç hakim karşısına çıktı. Kocaeli Adliyesi 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleşen duruşmaya sanık Hamit S. ve avukatı Murat Altun katıldı. Mahkeme heyetine savunmasını yapan Hamit S.,” Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum. Hakkımda ifade veren kişilerin beyanlarını kabul etmiyorum. Bu şahıslarla yüzleşmek istediğimi dilekçe ile beyan ettim. Suçlamaları kabul etmiyorum. Tahliyemi talep ediyorum” dedi. Mahkeme heyeti verdiği kararının ardından sanığın tutukluluk halinin devamına duruşmanın ise 29 Mayıs 2017 tarihine ertelenmesine karar verdi.
Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY davaları kapsamında geçtiğimiz aylarda gözaltına alınıp tutuklanan ve kapanan Fatih Kolejinin müdürü Hamit S. hakim karşısına çıktı

Fethullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz akşamı kalkıştığı hain darbe girişiminin ardından Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan ve kapanan Fatih Kolejinin müdürü Hamit Sevinç hakim karşısına çıktı. Kocaeli Adliyesi 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleşen duruşmaya sanık Hamit S. ve avukatı Murat Altun katıldı.
Mahkeme heyetine savunmasını yapan Hamit S.,” Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum. Hakkımda ifade veren kişilerin beyanlarını kabul etmiyorum. Bu şahıslarla yüzleşmek istediğimi dilekçe ile beyan ettim. Suçlamaları kabul etmiyorum. Tahliyemi talep ediyorum” dedi. Mahkeme heyeti verdiği kararının ardından sanığın tutukluluk halinin devamına duruşmanın ise 29 Mayıs 2017 tarihine ertelenmesine karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.