Okul Servisleri Denetleniyor

Gebze 21.11.2018 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Okul Servisleri Denetleniyor

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle okul servis araçları denetimleri aralıksız devam ediyor.

Öğrencilerin okula erişimini sağlamakta olan Gebze’deki okul servis araçları ‘Okul Servis Araçları Yönetmeliği’ kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı denetleme ekipleri tarafından genel denetimden geçirildi. Denetimlerde servis araçlarının yönetmelik esaslarına uygunluğu ve öğrencilerin güvenliği için gerekli şartları taşıyıp taşımadıkları kontrol edildi. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan öğrencilerin güvenliği için servis araçlarının genel denetim yapıldığını, kolluk kuvvetleri tarafından ise denetimlerin aralıksız devam ettiğini söyledi KÜBRA AKABALI
Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle okul servis araçları denetimleri aralıksız devam ediyor.

Öğrencilerin okula erişimini sağlamakta olan Gebze’deki okul servis araçları ‘Okul Servis Araçları Yönetmeliği’ kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı denetleme ekipleri tarafından genel denetimden geçirildi. Denetimlerde servis araçlarının yönetmelik esaslarına uygunluğu ve öğrencilerin güvenliği için gerekli şartları taşıyıp taşımadıkları kontrol edildi. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan öğrencilerin güvenliği için servis araçlarının genel denetim yapıldığını, kolluk kuvvetleri tarafından ise denetimlerin aralıksız devam ettiğini söyledi

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.