Olmayınca olmuyor! 0-0

Spor 16.12.2018 - 17:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Olmayınca olmuyor! 0-0

Gebzespor 6 puan niteliği taşıyan maçta sahasında ağırladığı Erbaaspor ile golsüz berabere kalarak rakibiyle arasındaki 6 puanlık farkı 9’a çıkarma şansını elinin tersiyle itti. Mor beyazlılar 56.dakikada Kemal Ünal’ın ayağından bir de penaltı atışından faydalanamadı.

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, ilk yarının son haftasında sahasında konuk ettiği Erbaaspor ile 0-0 berabere kaldı. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan maça istekli başlayan mor beyazlılar, oyuna hükmeden bir anlayış ile sahada olurken, maçın ilk bölümünde hücumda üretkenlikten uzaktı. Cezalı Sırat’ın yerine forma giyen Nurullah Serbest 43.dakikada ileriye kendi taşıdığı topta ceza sahası dışından nefis vuruşu üst direkte patladı. 1 dakika sonra sahanın çalışkan isimlerinden Nurullah ceza sahası çizgisi üzerinde bulunan Kemal Ünal’a ‘al da at’ dercesine verdiği pası Kemal kalecinin kucağına teslim etti ve ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. KEMAL ÖNCE ATTI, SONRA KAÇIRDI Karşılaşmanın ikinci yarısına taraftarının desteğiyle coşkulu ve istekli başlayan Menekşe, 53.dakikada Saruhan’a yapılan hareket sonrasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Kemal Ünal’ın vuruşu ağlarla buluşsa da maçın hakemi Serkan Eryılmaz, topa vurmadan önce oyuncuların ceza sahası içine girmesini gerekçe göstererek golü iptal etti. 56.dakikada ikinci penaltı atışını kullanan Kemal, bu kez topu kaleciye nişanlayarak penaltıyı gole çeviremedi. Mücadelenin son yarım saatinde rakip kaleyi abluka altına alan Alaettin Çiçek’in öğrencileri, Emre Fırtına, Kemal Ünal ve Ziya İnday ile yakaladığı pozisyonları tabelaya yansıtamayarak 1 puana razı oldu. Puanını 17’ye çıkaran mor beyazlılar ligin ilk yarısını 13.sırada tamamladı.
Gebzespor 6 puan niteliği taşıyan maçta sahasında ağırladığı Erbaaspor ile golsüz berabere kalarak rakibiyle arasındaki 6 puanlık farkı 9’a çıkarma şansını elinin tersiyle itti. Mor beyazlılar 56.dakikada Kemal Ünal’ın ayağından bir de penaltı atışından faydalanamadı.

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Gebzespor, ilk yarının son haftasında sahasında konuk ettiği Erbaaspor ile 0-0 berabere kaldı. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda oynanan maça istekli başlayan mor beyazlılar, oyuna hükmeden bir anlayış ile sahada olurken, maçın ilk bölümünde hücumda üretkenlikten uzaktı. Cezalı Sırat’ın yerine forma giyen Nurullah Serbest 43.dakikada ileriye kendi taşıdığı topta ceza sahası dışından nefis vuruşu üst direkte patladı. 1 dakika sonra sahanın çalışkan isimlerinden Nurullah ceza sahası çizgisi üzerinde bulunan Kemal Ünal’a ‘al da at’ dercesine verdiği pası Kemal kalecinin kucağına teslim etti ve ilk yarıdan gol sesi çıkmadı.

KEMAL ÖNCE ATTI, SONRA KAÇIRDI

Karşılaşmanın ikinci yarısına taraftarının desteğiyle coşkulu ve istekli başlayan Menekşe, 53.dakikada Saruhan’a yapılan hareket sonrasında penaltı kazandı. Topun başına geçen Kemal Ünal’ın vuruşu ağlarla buluşsa da maçın hakemi Serkan Eryılmaz, topa vurmadan önce oyuncuların ceza sahası içine girmesini gerekçe göstererek golü iptal etti. 56.dakikada ikinci penaltı atışını kullanan Kemal, bu kez topu kaleciye nişanlayarak penaltıyı gole çeviremedi. Mücadelenin son yarım saatinde rakip kaleyi abluka altına alan Alaettin Çiçek’in öğrencileri, Emre Fırtına, Kemal Ünal ve Ziya İnday ile yakaladığı pozisyonları tabelaya yansıtamayarak 1 puana razı oldu. Puanını 17’ye çıkaran mor beyazlılar ligin ilk yarısını 13.sırada tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.