GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

“Önemli Olan Darıca’nın Menfaatleri”

Spor 20.06.2018 - 17:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Önemli Olan Darıca’nın Menfaatleri”

SPORTİF DİREKTÖR KASAP, TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI İÇİN NET KONUŞTU:

Darıca Gençlerbirliği Sportif Direktörü İlter Kasap, sarı yeşilli camianın yapısına uygun bir teknik direktör  arayışında olduklarını belirterek, kriterlerinin deneyim, hırs, vizyon ve karakter olduğunu söyledi. Darıca Gençlerbirliği Sportif Direktörü İlter Kasap, ‘’Yeni teknik direktör kim olacak?’’ sorusu ile ilgili ser verip sır vermedi. Teknik direktör adayları ile görüşme halinde olduklarını kaydeden Kasap, Darıca G.B’nin çalışma yapısına uygun bir teknik adamı göreve getirmek istediklerini söyledi. Darıca G.B’nin menfaatlerinin her şeyden önde geldiğinin altını çizen deneyimli sportif direktör, Darıca G.B için en doğru isim üzerinde çalıştıklarını söyleyerek Pazartesi’ye kadar yeni teknik direktörü belirleyeceklerini açıkladı. ‘’KRİTERLERİMİZ BELLİ’’ Teknik Direktör tercihlerinde deneyim, hırs, vizyon ve karakter aradıklarını belirten Sportif Direktör Kasap, ‘’Profesyonel liglerde her zaman adından övgüyle bahsedilen Darıca Gençlerbirliği’ne yakışan bir teknik direktör getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda başta Onursal Başkanımız Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanımız Mücahid Vural olmak üzere, ince eleyip sık dokuduğumuzun bilinmesini isterim. Yönetimimizle birlikte en doğru kararı vererek yeni sezonda takım halinde bize yakışan mücadeleyi sergilemek istiyoruz’’dedi.
SPORTİF DİREKTÖR KASAP, TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI İÇİN NET KONUŞTU:

Darıca Gençlerbirliği Sportif Direktörü İlter Kasap, sarı yeşilli camianın yapısına uygun bir teknik direktör  arayışında olduklarını belirterek, kriterlerinin deneyim, hırs, vizyon ve karakter olduğunu söyledi.

Darıca Gençlerbirliği Sportif Direktörü İlter Kasap, ‘’Yeni teknik direktör kim olacak?’’ sorusu ile ilgili ser verip sır vermedi. Teknik direktör adayları ile görüşme halinde olduklarını kaydeden Kasap, Darıca G.B’nin çalışma yapısına uygun bir teknik adamı göreve getirmek istediklerini söyledi. Darıca G.B’nin menfaatlerinin her şeyden önde geldiğinin altını çizen deneyimli sportif direktör, Darıca G.B için en doğru isim üzerinde çalıştıklarını söyleyerek Pazartesi’ye kadar yeni teknik direktörü belirleyeceklerini açıkladı.

‘’KRİTERLERİMİZ BELLİ’’

Teknik Direktör tercihlerinde deneyim, hırs, vizyon ve karakter aradıklarını belirten Sportif Direktör Kasap, ‘’Profesyonel liglerde her zaman adından övgüyle bahsedilen Darıca Gençlerbirliği’ne yakışan bir teknik direktör getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda başta Onursal Başkanımız Şükrü Karabacak ve Kulüp Başkanımız Mücahid Vural olmak üzere, ince eleyip sık dokuduğumuzun bilinmesini isterim. Yönetimimizle birlikte en doğru kararı vererek yeni sezonda takım halinde bize yakışan mücadeleyi sergilemek istiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.