Orhan’a tam destek!

Kocaeli 04.01.2016 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Orhan’a tam destek!

CHP İl Gençlik Kolları’nda dün kongre heyecanı yaşandı. CHP’li gençler başkanlarını seçmek için sandık başına gitti. Seçimde mevcut başkan Gökhan Orhan ve Murat Erinç yarıştı. 300 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongre öncesinde Darıca, Derince, Körfez, Kandıra ve Gebze gençlik kolları Gökhan Orhan’ı, İzmit, Başiskele ve Kartepe ilçe gençlik kolları ise Murat Erinç’i destekleyeceklerini açıklamıştı. ÇAYIROVA’DAN DESTEK AÇIKLAMASI Çayırova Gençlik Kolları kongre öncesi mevcut Başkan Gökhan Orhan’a destek vererek, “CHP Çayirova İlçe Gençlik Kolları Yönetimi ve Genç İl Delegeleri Olarak Yaptığımız Toplantılar ve Değerlendirmeler Sonucunda Kocaeli İl Gençlik Kolları Kongresinde İl Başkan Adaylarımızdan Gökhan Orhan ve yönetimini destekleme kararı aldığımızı partilerimizin bilgisine sunarız. Her iki başkan adayımızı da aldıkları büyük sorumluluk için teşekkür eder, ''gerçekten demokratik'' geçecek bir kongre olmasını temenni ederiz.. Murat Erinç arkadaşımıza başarılar dileriz. DARICA’DA ORHAN’IN YANINDA Öte yandan Darıca İlçe Örgütü de yaptığı açıklama da “Seçim süreçlerinde her zaman birden fazla aday olması kongreleri daha demokratik hale getirmekle birlikte, örgüt içinde heyecan yaratacak bir unsurdur. Örgüt içinde kırgınlık yaratma fikrinin aksine her iki adayın da birbirinden farklı projeleri ve özellikleri sayesinde birlik ve beraberliği sağlayıp, kenetlenecekleri konusunda da eminiz. CHP Darıca Gençlik Kolları olarak delegasyonla yaptığımız görüşmeler sonucunda, aldığımız yönetim kurulu kararı ile 3 Ocak'ta yapılacak olan CHP Kocaeli Il Gençlik Kolları Başkanlığı seçiminde tam destekle Gökhan Orhan'ın yanında olacağımızı bildirmek isteriz.”denildi.

CHP İl Gençlik Kolları’nda dün kongre heyecanı yaşandı. CHP’li gençler başkanlarını seçmek için sandık başına gitti. Seçimde mevcut başkan Gökhan Orhan ve Murat Erinç yarıştı. 300 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongre öncesinde Darıca, Derince, Körfez, Kandıra ve Gebze gençlik kolları Gökhan Orhan’ı, İzmit, Başiskele ve Kartepe ilçe gençlik kolları ise Murat Erinç’i destekleyeceklerini açıklamıştı.

ÇAYIROVA’DAN DESTEK AÇIKLAMASI

Çayırova Gençlik Kolları kongre öncesi mevcut Başkan Gökhan Orhan’a destek vererek, “CHP Çayirova İlçe Gençlik Kolları Yönetimi ve Genç İl Delegeleri Olarak Yaptığımız Toplantılar ve Değerlendirmeler Sonucunda Kocaeli İl Gençlik Kolları Kongresinde İl Başkan Adaylarımızdan Gökhan Orhan ve yönetimini destekleme kararı aldığımızı partilerimizin bilgisine sunarız. Her iki başkan adayımızı da aldıkları büyük sorumluluk için teşekkür eder, ''gerçekten demokratik'' geçecek bir kongre olmasını temenni ederiz.. Murat Erinç arkadaşımıza başarılar dileriz.

DARICA’DA ORHAN’IN YANINDA

Öte yandan Darıca İlçe Örgütü de yaptığı açıklama da “Seçim süreçlerinde her zaman birden fazla aday olması kongreleri daha demokratik hale getirmekle birlikte, örgüt içinde heyecan yaratacak bir unsurdur. Örgüt içinde kırgınlık yaratma fikrinin aksine her iki adayın da birbirinden farklı projeleri ve özellikleri sayesinde birlik ve beraberliği sağlayıp, kenetlenecekleri konusunda da eminiz. CHP Darıca Gençlik Kolları olarak delegasyonla yaptığımız görüşmeler sonucunda, aldığımız yönetim kurulu kararı ile 3 Ocak'ta yapılacak olan CHP Kocaeli Il Gençlik Kolları Başkanlığı seçiminde tam destekle Gökhan Orhan'ın yanında olacağımızı bildirmek isteriz.”denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.