Ortak çalışma yapacağız!

Gebze 10.12.2015 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ortak çalışma yapacağız!

Trafik ışıklarında mendil satıp dilencilik yapan çocuklarla ilgili açıklama yapan Gebze İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Gider, diğer kurumlarla ortak bir çalışmayla sorunu çözeceklerini söyledi. Suriyeli çocukların Trafik ışıklarında mendil satıp dilenmesi ve hayatlarını riske atmasıyla ilgili Gebze Emniyet Müdürü Ahmet Gider açıklama yaptı. Gider konunun sadece Polis önlemleriyle çözülemeyeceğini belirterek ortak çalışma yapılacağını söyledi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gebze Emniyet Müdürü Adem Gider; “Şuanda mevcutta bir çalışma zaten yapıyoruz. Fakat bu sorunu biliyorum. Kurumlar ile ortak bir çalışma yapacağız. Konunun çözümü için bir çalışma hazırlıyoruz. Diğer kurumlar ile yapacağımız çalışmayla konuyu çözüme kavuşturacağız. Fakat altını çizerek belirtmek isterim ki şuanda bizim bu noktada yaptığımız bir çalışma zaten var” dedi. HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR Gebze’nin çeşitli noktalarında ki trafik ışıklarında dilenen, mendil satan çocuklar hem sürücülere zor anlar yaşattıkları gibi hem de hayatlarını da tehlikeye atıyorlar. Bu konuda başta Emniyet olmak üzere, Zabıta ve diğer kurumlara önemli görevler düşüyor. Kurumlar bir araya gelerek bu sorunu çözmeleri gerekiyor.  

Trafik ışıklarında mendil satıp dilencilik yapan çocuklarla ilgili açıklama yapan Gebze İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Gider, diğer kurumlarla ortak bir çalışmayla sorunu çözeceklerini söyledi.

Suriyeli çocukların Trafik ışıklarında mendil satıp dilenmesi ve hayatlarını riske atmasıyla ilgili Gebze Emniyet Müdürü Ahmet Gider açıklama yaptı. Gider konunun sadece Polis önlemleriyle çözülemeyeceğini belirterek ortak çalışma yapılacağını söyledi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gebze Emniyet Müdürü Adem Gider; “Şuanda mevcutta bir çalışma zaten yapıyoruz. Fakat bu sorunu biliyorum. Kurumlar ile ortak bir çalışma yapacağız. Konunun çözümü için bir çalışma hazırlıyoruz. Diğer kurumlar ile yapacağımız çalışmayla konuyu çözüme kavuşturacağız. Fakat altını çizerek belirtmek isterim ki şuanda bizim bu noktada yaptığımız bir çalışma zaten var” dedi.

HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR

Gebze’nin çeşitli noktalarında ki trafik ışıklarında dilenen, mendil satan çocuklar hem sürücülere zor anlar yaşattıkları gibi hem de hayatlarını da tehlikeye atıyorlar. Bu konuda başta Emniyet olmak üzere, Zabıta ve diğer kurumlara önemli görevler düşüyor. Kurumlar bir araya gelerek bu sorunu çözmeleri gerekiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.