Osman Özdağ Dünya Şampiyonu

Spor 05.04.2016 - 13:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Osman Özdağ Dünya Şampiyonu

Türkiye Karate liglerinde şampiyonlukları bulunan Darıca İdeal Spor Kulübü'nün sporcusu Osman Özdağ, 7. Shotokan Dünya Karate Şampiyonası'nda da birinci olarak göğsümüzü kabarttı.

Polonya'nın Bydgoszcz kentinde gerçekleşen organizasyonda kentimizi temsil eden başarılı sporcunun elde ettiği altın madalya, Kocaeli'nin karatedeki gücünü bir kez daha ortaya koydu. Aynı zamanda çok sıkı bir Darıca Gençlerbirliği taraftarı olan ve Süleyman Demire Anadolu Lisesi'nde okuyan genç karatecinin kentimize daha birçok başarı kazandıracağına kesin gözü ile bakılıyor. AKÇAY: NE KADAR GURURLANSAK AZDIR Darıca İdeal Spor Kulübü Başkanı Ahmet Akçay konu ile ilgili olarak "Osman çok başarılı bir sporcumuz. Her katıldığı turnuvada farkını ortaya koyuyor. Son organizasyonda da Dünya'nın zirvesinde yer aldı. Onun ile ne kadar gururlansak azdır. Bize desteğini esirgemeyen Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak bu başarının mimarıdır. Kendisine teşekkürlerimizi borç biliriz" dedi.
Türkiye Karate liglerinde şampiyonlukları bulunan Darıca İdeal Spor Kulübü'nün sporcusu Osman Özdağ, 7. Shotokan Dünya Karate Şampiyonası'nda da birinci olarak göğsümüzü kabarttı.

Polonya'nın Bydgoszcz kentinde gerçekleşen organizasyonda kentimizi temsil eden başarılı sporcunun elde ettiği altın madalya, Kocaeli'nin karatedeki gücünü bir kez daha ortaya koydu. Aynı zamanda çok sıkı bir Darıca Gençlerbirliği taraftarı olan ve Süleyman Demire Anadolu Lisesi'nde okuyan genç karatecinin kentimize daha birçok başarı kazandıracağına kesin gözü ile bakılıyor.

AKÇAY: NE KADAR GURURLANSAK AZDIR

Darıca İdeal Spor Kulübü Başkanı Ahmet Akçay konu ile ilgili olarak "Osman çok başarılı bir sporcumuz. Her katıldığı turnuvada farkını ortaya koyuyor. Son organizasyonda da Dünya'nın zirvesinde yer aldı. Onun ile ne kadar gururlansak azdır. Bize desteğini esirgemeyen Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak bu başarının mimarıdır. Kendisine teşekkürlerimizi borç biliriz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.