Otel konforunda öğrenci yurdu

Gebze 18.08.2017 - 13:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Otel konforunda öğrenci yurdu

İlim Yayma Cemiyeti Gebze Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu, üniversite öğrencilerine sunduğu imkanlarla otel konforunu aratmıyor.

Gebze Teknik Üniversitesi'ne 10 dakikalık yürüme mesafesinde olan İlim Yayma Cemiyeti Gebze Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu'nda kayıtlar başladı. 120 kişi kapasiteli ve 4 katlı olan yurt, önümüzde eğitim dönemine hazır. KAYITLARI BAŞLADI İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şube Başkanı Sedat Çelik, "İlim Yayma Cemiyeti eğitim alanında hizmet veren bir sivil toplum kuruluşudur. Türkiye genelinde 200’ü aşkın öğrenci yurdumuz var. Gebze’de yurt eksikliği nedeniyle yeni çalışma başlattık. Adem Yavuz Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde bulunan bina da hazırlıklarımızı tamamladık. Öğrencilerin üniversitelere kayıt dönemi başladı. Bizde kayıt almaya başladık" dedi. 7/24 SICAK SU İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şube Başkanı Sedat Çelik, yurt hakkında şu bilgileri verdi; "Binamız doğalgaz sistemi ile ısıtılıyor. Banyolarımızda 7/24 kesintisiz sıcak su akmakta. Öğrencilerin istedikleri zaman kullanabilecekleri dinlenme odaları, çok amaçlı salonlar ve kütüphane bulunmakta. Ayrıca öğrencilerin günün belirli saatlerinde çamaşırlarını yıkatabileceği çamaşırhane bulunuyor. Tabi bunun yanı sıra ütü ve ütü masaları da her katta mevcut." SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER Öğrencilerimizin daha rahat edebilmesi için en kaliteli hizmeti hedeflediklerini belirten İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şube Başkanı Sedat Çelik, "Öğrencilerin serbest zamanlarını değerlendirebilecekleri, sosyal ve kültürel faaliyetler sergileyebilecekleri alanlar da mevcut. Odalarımız geniş ve ferah. 4 ile 5'er kişilik odalarımız bulunuyor. Hafta içi 2 öğün, hafta sonu ise 3 öğün yemeğimiz olacak" dedi. DETAYLI BİLGİ İÇİN Gebze Teknik Üniversitesi'ne 10 dakikalık yürüme mesafesinde olan İlim Yayma Cemiyeti Gebze Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu'nda kayıt için www.iyc.org.tr adresinden ve 0262 742 05 07 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz.
İlim Yayma Cemiyeti Gebze Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu, üniversite öğrencilerine sunduğu imkanlarla otel konforunu aratmıyor.

Gebze Teknik Üniversitesi'ne 10 dakikalık yürüme mesafesinde olan İlim Yayma Cemiyeti Gebze Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu'nda kayıtlar başladı. 120 kişi kapasiteli ve 4 katlı olan yurt, önümüzde eğitim dönemine hazır.

KAYITLARI BAŞLADI

İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şube Başkanı Sedat Çelik, "İlim Yayma Cemiyeti eğitim alanında hizmet veren bir sivil toplum kuruluşudur. Türkiye genelinde 200’ü aşkın öğrenci yurdumuz var. Gebze’de yurt eksikliği nedeniyle yeni çalışma başlattık. Adem Yavuz Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde bulunan bina da hazırlıklarımızı tamamladık. Öğrencilerin üniversitelere kayıt dönemi başladı. Bizde kayıt almaya başladık" dedi.

7/24 SICAK SU

İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şube Başkanı Sedat Çelik, yurt hakkında şu bilgileri verdi; "Binamız doğalgaz sistemi ile ısıtılıyor. Banyolarımızda 7/24 kesintisiz sıcak su akmakta. Öğrencilerin istedikleri zaman kullanabilecekleri dinlenme odaları, çok amaçlı salonlar ve kütüphane bulunmakta. Ayrıca öğrencilerin günün belirli saatlerinde çamaşırlarını yıkatabileceği çamaşırhane bulunuyor. Tabi bunun yanı sıra ütü ve ütü masaları da her katta mevcut."

SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER

Öğrencilerimizin daha rahat edebilmesi için en kaliteli hizmeti hedeflediklerini belirten İlim Yayma Cemiyeti Gebze Şube Başkanı Sedat Çelik, "Öğrencilerin serbest zamanlarını değerlendirebilecekleri, sosyal ve kültürel faaliyetler sergileyebilecekleri alanlar da mevcut. Odalarımız geniş ve ferah. 4 ile 5'er kişilik odalarımız bulunuyor. Hafta içi 2 öğün, hafta sonu ise 3 öğün yemeğimiz olacak" dedi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN

Gebze Teknik Üniversitesi'ne 10 dakikalık yürüme mesafesinde olan İlim Yayma Cemiyeti Gebze Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu'nda kayıt için www.iyc.org.tr adresinden ve 0262 742 05 07 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.