Oto Sanayi için dev adım!

Gebze 23.11.2016 - 14:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Oto Sanayi için dev adım!

"Gebze’deki sanayi siteleri tek çatı altında toplanacak ve dağınıklık son bulacak. AK Parti Gebze İlçe başkanı Hasan Soba Gebze’yi yakından ilgilendiren projelerle ilgili Ankara’da bir dizi görüşme gerçekleştirdi."

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, bu sabah ekibiyle birlikte Ankara’nın yolunu tuttu. Soba, gazetemiz aracılığıyla Gebzelilere müjdeli haberler verdi. Gebze’de yapılması düşünülen Bazı Projeler ve Bakanlarla görüşmek için Ankara’ya gittiklerini ifade eden Soba’nın gündemine, Oto Sanayi Sitesi’ne dönüştürülen Gebze Küçük Sanayi ve TOKİ’den Gebze’ye kazandırılacak iki proje vardı. Beraberinde İlçe Yöneticileri ilhan Tuğrul, Murat Yelek ve Hüseyin Karadeniz ile Ankara’ya giden Soba, “Öncelikli olarak Gebze'nin Tatlıkuyu ve Aksesapağı gibi mahallelerinde yer alan dağınık oto tamircilerini modern bir küçük sanayi çatısı altında toplamak için TOKİ'den acil olarak bir yer temini konusunu görüşeceğiz.”dedi.   PROJELER YAKIN TAKİP ALTINDA   Özellikle seçim beyannamesinde sözleri verilen ve merkezi Hükümeti ilgilendiren konularda fikir alış verişi yapacaklarını ifade eden Soba, “Küçük sanayi Sitesi konusunu belirli bir noktaya getirdik, TOKİ ile sonuçlandırmamız gerekiyor. Diğer Rutine gelmiş birkaç konu daha var bunları da hatırlatıp nihayete erdireceğiz. Yeni bir proje olacak bu. Mahalle aralarında ki yerler de toplanacak. bu oto tamircilerini topladığımız zaman hem o mahallelerdeki görüntü kirliliği ortadan kalkmış olacak hem de modern bir ortamda hizmet vermiş olacaklar. Bunun dışında TOKİ’den almak istediğimiz 2 yer daha var. Bakanlarımız ve Milletvekillerimizin desteğini isteyeceğiz.”diye konuştu.  
"Gebze’deki sanayi siteleri tek çatı altında toplanacak ve dağınıklık son bulacak. AK Parti Gebze İlçe başkanı Hasan Soba Gebze’yi yakından ilgilendiren projelerle ilgili Ankara’da bir dizi görüşme gerçekleştirdi."
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, bu sabah ekibiyle birlikte Ankara’nın yolunu tuttu. Soba, gazetemiz aracılığıyla Gebzelilere müjdeli haberler verdi. Gebze’de yapılması düşünülen Bazı Projeler ve Bakanlarla görüşmek için Ankara’ya gittiklerini ifade eden Soba’nın gündemine, Oto Sanayi Sitesi’ne dönüştürülen Gebze Küçük Sanayi ve TOKİ’den Gebze’ye kazandırılacak iki proje vardı. Beraberinde İlçe Yöneticileri ilhan Tuğrul, Murat Yelek ve Hüseyin Karadeniz ile Ankara’ya giden Soba, “Öncelikli olarak Gebze'nin Tatlıkuyu ve Aksesapağı gibi mahallelerinde yer alan dağınık oto tamircilerini modern bir küçük sanayi çatısı altında toplamak için TOKİ'den acil olarak bir yer temini konusunu görüşeceğiz.”dedi.
 
PROJELER YAKIN TAKİP ALTINDA
 
Özellikle seçim beyannamesinde sözleri verilen ve merkezi Hükümeti ilgilendiren konularda fikir alış verişi yapacaklarını ifade eden Soba, “Küçük sanayi Sitesi konusunu belirli bir noktaya getirdik, TOKİ ile sonuçlandırmamız gerekiyor. Diğer Rutine gelmiş birkaç konu daha var bunları da hatırlatıp nihayete erdireceğiz. Yeni bir proje olacak bu. Mahalle aralarında ki yerler de toplanacak. bu oto tamircilerini topladığımız zaman hem o mahallelerdeki görüntü kirliliği ortadan kalkmış olacak hem de modern bir ortamda hizmet vermiş olacaklar. Bunun dışında TOKİ’den almak istediğimiz 2 yer daha var. Bakanlarımız ve Milletvekillerimizin desteğini isteyeceğiz.”diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.