Otobüslerde paralı biniş dönemi bitti

Gebze 16.12.2019 - 15:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Otobüslerde paralı biniş dönemi bitti

Gebze bölgesinde alınan karar doğrultusunda özel halk otobüslerine paralı binişin 1 Kasım'dan itibaren kaldırılacağı duyurulmuş ancak uygulamanın tam olarak yürürlüğe girmesi 15 Aralık'a kadar sarkmıştı. Dün itibari ile Gebze bölgesinde otobüslere paralı biniş resmen tarih oldu. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze bölgesinin toplu taşıma sistemine ilişkin önemli bir kararı duyurmuş ve paralı binişlerin 1 Kasım itibari ile kaldırıldığını açıklamıştı. Ancak sistemin bölgeye entegre olması beklenenden daha uzun bir zaman aldığından dolayı paralı binişlerin tam olarak kalkması için son tarih 15 Aralık olarak açıklanmıştı. Bu bağlamda dünden itibaren geçerli olmak üzere paralı binişler resmen kalktı. Yetkililer yolcuların mağduriyet yaşamaması için biniş kartı temin etmesini öneriyor. Ayrıca özel halk otobüsü ve Ulaşımpark otobüslerine kent kartın yanı sıra temassız kredi kartı ve banka kartıyla da biniş sağlanabiliyor.

Gebze bölgesinde alınan karar doğrultusunda özel halk otobüslerine paralı binişin 1 Kasım'dan itibaren kaldırılacağı duyurulmuş ancak uygulamanın tam olarak yürürlüğe girmesi 15 Aralık'a kadar sarkmıştı. Dün itibari ile Gebze bölgesinde otobüslere paralı biniş resmen tarih oldu.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze bölgesinin toplu taşıma sistemine ilişkin önemli bir kararı duyurmuş ve paralı binişlerin 1 Kasım itibari ile kaldırıldığını açıklamıştı. Ancak sistemin bölgeye entegre olması beklenenden daha uzun bir zaman aldığından dolayı paralı binişlerin tam olarak kalkması için son tarih 15 Aralık olarak açıklanmıştı. Bu bağlamda dünden itibaren geçerli olmak üzere paralı binişler resmen kalktı. Yetkililer yolcuların mağduriyet yaşamaması için biniş kartı temin etmesini öneriyor. Ayrıca özel halk otobüsü ve Ulaşımpark otobüslerine kent kartın yanı sıra temassız kredi kartı ve banka kartıyla da biniş sağlanabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.