OYUNCU ANNE'DEN ANNELERE TAVSİYELER

Gebze 09.11.2016 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

OYUNCU ANNE'DEN ANNELERE TAVSİYELER

“Oyuncu anne” isimli kitabıyla tanınan Şermin Çarkacı Gebzede, Gebzelilerle bir araya geldi. Daha önceki seminerinde olduğu gibi büyük ilgi gören Şermin Çarkacı, verdiği seminerle bir kez daha Gebzelilerden alkış aldı.

        İKİNCİ KEZ GEBZE’DE Gebze Belediyesinin kültür-sanat etkinliklerinde “oyuncu anne” isimli kitabıyla tanınan Şermin Çarkacı Gebzedeydi. Gebzeli sanatseverlerin GKM’yi hınca hınç doldurduğu seminerde Çarkacı, “Mutlu Oyunlar Mutlu Çocuklar” konusunda konuklarını aydınlattı Gebze Belediyesi Kasım ayı kültür sanat etkinlikleri GKM’de, devam etti. “Oyuncu Anne” isimli kitabın yazarı Şermin Çarkacı, Gebzelilerle buluştu. “Mutlu Oyunlar Mutlu Çocuklar” konusunda seminere konuşmacı olarak katılan Çarkacı, çocuklarla birlikte zaman geçirmenin önemine değindi.  BÜYÜK KATILIM OLDU “Çocuk yapmak için yapılmaz” diyen Şermin Çarkacı, “Artık bir çocuğunuz varsa o sizin yaşamınızın merkezinde yer almalı. Hayatınızı, evinizi, işinizi ona göre yeniden düzenleyin. Çocuklarınıza vakit ayırın, onlarla sohbet edin. Evinizin bir bölümünü onlara ayırın, kendi yaşam alanları, oyun alanları olsun” dedi. Çarkacı salonu dolduran annelere evde çocuklarıyla oynayabilecekleri oyun tavsiyelerinde bulundu. İşe yaramayan eşyalarınızı dahi çocuklarınız için bir oyuncağa çevirmenin çok kolay olduğunu söyleyen Çarkacı, “Takın çöp poşetini sırtına, olsun siz süper kahraman. Ondan sonra şunu yap, bunu getir deneyin bakın çok işe yarıyor” şeklinde konuştu. Başarılı isme Gebzeliler büyük ilgi gösterdiler.
“Oyuncu anne” isimli kitabıyla tanınan Şermin Çarkacı Gebzede, Gebzelilerle bir araya geldi. Daha önceki seminerinde olduğu gibi büyük ilgi gören Şermin Çarkacı, verdiği seminerle bir kez daha Gebzelilerden alkış aldı.

 

 

 

 

İKİNCİ KEZ GEBZE’DE

Gebze Belediyesinin kültür-sanat etkinliklerinde “oyuncu anne” isimli kitabıyla tanınan Şermin Çarkacı Gebzedeydi. Gebzeli sanatseverlerin GKM’yi hınca hınç doldurduğu seminerde Çarkacı, “Mutlu Oyunlar Mutlu Çocuklar” konusunda konuklarını aydınlattı Gebze Belediyesi Kasım ayı kültür sanat etkinlikleri GKM’de, devam etti. “Oyuncu Anne” isimli kitabın yazarı Şermin Çarkacı, Gebzelilerle buluştu. “Mutlu Oyunlar Mutlu Çocuklar” konusunda seminere konuşmacı olarak katılan Çarkacı, çocuklarla birlikte zaman geçirmenin önemine değindi.

 BÜYÜK KATILIM OLDU

“Çocuk yapmak için yapılmaz” diyen Şermin Çarkacı, “Artık bir çocuğunuz varsa o sizin yaşamınızın merkezinde yer almalı. Hayatınızı, evinizi, işinizi ona göre yeniden düzenleyin. Çocuklarınıza vakit ayırın, onlarla sohbet edin. Evinizin bir bölümünü onlara ayırın, kendi yaşam alanları, oyun alanları olsun” dedi. Çarkacı salonu dolduran annelere evde çocuklarıyla oynayabilecekleri oyun tavsiyelerinde bulundu. İşe yaramayan eşyalarınızı dahi çocuklarınız için bir oyuncağa çevirmenin çok kolay olduğunu söyleyen Çarkacı, “Takın çöp poşetini sırtına, olsun siz süper kahraman. Ondan sonra şunu yap, bunu getir deneyin bakın çok işe yarıyor” şeklinde konuştu. Başarılı isme Gebzeliler büyük ilgi gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.