ÖZAK’TAN İSU MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

05.07.2017 - 13:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÖZAK’TAN İSU MÜDÜRÜ’NE ZİYARET

Kocaeli Büyükşehir Belediye (KBB) Başkan Vekili M. Zekeriya Özak, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

KBB Kaynak Geliştirme ve İştirakler  Dairesi Başkanı Kemal Altunel ile birlikte ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan Vekili M. Zekeriya Özak, İSU Genel Müdürlüğü’nün su ve altyapı gibi insana yönelik önemli hizmetler gerçekleştirdiğini söyledi. İSU Genel Müdürlüğü’nün yaptığı yatırımlar ve örnek projeleri ile ülkemizin önemli altyapı kurumlarından birisi olduğunu da vurgulayan Özak, “Böyle önemli bir kurumun çeşitli birimlerinden elde ettiği tecrübeler ile yöneticilikte başarı grafiğini yükselterek Genel Müdürlüğe atanan Ali Sağlık beyi yeni görevinde tebrik ediyorum. Başarılı çalışmaların bundan sonra da sürdüreceğini inanıyorum. “dedi. SAĞLIK,”MARKA ŞEHİR KOCAELİ İÇİN KESİNTİSİZ ÇALIŞIYORUZ” Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, "Başarı çıtasının sürekli yükseldiği bir kurumda çalışmanın özveri gerektirdiğini ifade ederek “İSU, altyapısı tamamlanmış, abonelerine modern ve çağdaş işletmecilik sunan ve ülkemize örnek olan marka şehir Kocaeli için çalışıyor. Bunu da Kocaeli Büyükşehir Belediyemizden aldığımız güç ile yapıyoruz. Örnek yatırım ve projelerimizi çağın gereklerine göre bundan sonra da kesintisiz olarak sürdüreceğiz.  ”dedi. 
Kocaeli Büyükşehir Belediye (KBB) Başkan Vekili M. Zekeriya Özak, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

KBB Kaynak Geliştirme ve İştirakler  Dairesi Başkanı Kemal Altunel ile birlikte ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkan Vekili M. Zekeriya Özak, İSU Genel Müdürlüğü’nün su ve altyapı gibi insana yönelik önemli hizmetler gerçekleştirdiğini söyledi. İSU Genel Müdürlüğü’nün yaptığı yatırımlar ve örnek projeleri ile ülkemizin önemli altyapı kurumlarından birisi olduğunu da vurgulayan Özak, “Böyle önemli bir kurumun çeşitli birimlerinden elde ettiği tecrübeler ile yöneticilikte başarı grafiğini yükselterek Genel Müdürlüğe atanan Ali Sağlık beyi yeni görevinde tebrik ediyorum. Başarılı çalışmaların bundan sonra da sürdüreceğini inanıyorum. “dedi.

SAĞLIK,”MARKA ŞEHİR KOCAELİ İÇİN KESİNTİSİZ ÇALIŞIYORUZ”

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, "Başarı çıtasının sürekli yükseldiği bir kurumda çalışmanın özveri gerektirdiğini ifade ederek “İSU, altyapısı tamamlanmış, abonelerine modern ve çağdaş işletmecilik sunan ve ülkemize örnek olan marka şehir Kocaeli için çalışıyor. Bunu da Kocaeli Büyükşehir Belediyemizden aldığımız güç ile yapıyoruz. Örnek yatırım ve projelerimizi çağın gereklerine göre bundan sonra da kesintisiz olarak sürdüreceğiz.  ”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.