Özcan Dal’ın gençleri hayran bıraktı 6-3

Spor 19.10.2016 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Özcan Dal’ın gençleri hayran bıraktı 6-3

Yaş ortalaması 30’un üzerinde olan Telform takımı, Dal Lunapark’ın gençleri karşısında etkisiz kaldı. Kurumsal Turnuva’nın güçlü takımları arasında yer alan Telform, iyi başladığı maçtan 6-3 lük yenilgi ile ayrıldı.

TELFORM, LUNAPARK’TA EĞLENME ZAMANINA KAÇIRMIŞ; Bir dönem Darıca GB Kulüp Başkanlığı da yapan Özcan Dal, maça çıkmadan önce gençlere tecrübesini aktardı. Maç içinde ki taktikleri de işe yaradı. Dal Lunapark, ilk kez katıldığı turnuvanın ilk maçında sahadan galibiyetle ayrılırken, ekip Görkem Çiler’in resminin olduğu turnuvaya özel formaları giydi. Dal Lunapark turnuva boyunca bu formalarla mücadele edecek SIKI EKİP ÇIKTILAR İş, spor ve siyaset camiasının yakından tanıdığı bir isim olan Dal Lunapark Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Dal, 25. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda, bünyesinde çalışan gençlerle katıldı. Özcan Dal, “Bu turnuvayı dostlarımız, arkadaşlarımız düzenlediği için katıldık. Turnuvanın genç yaşta yetirdiğimiz evladımızın ismini taşıması ve trafik kazaları konusunda farkındalık yaratması bizim bu organizasyonda olmamızı sağladı. Açıkcası, çocuklar işlerinde iyiler ama sahada nasıllar bilmiyorum. Biz bu organizasyonda olmak istediğimiz için katıldık” dedi. Ancak, Özcan Dal’ın ekibi oldukça dişli çıktı. Kurumsal Turnuva’nın yarı finalisti olan, tecrübeli ayaklara sahip Telform’u rahat yenerek, grubun iddialı ekiplerinden olduğunu gösterdi. GRUP KARIŞTI Kuralar çekildiğinde grubun en güçlüsü olarak gözüken Telform’un ilk maçta yenilmesi, gruptaki tüm dengeleri karıştırdı. Dilovası Belediyesi ve 3 A insan Kaynakları da grupta iddialı olduklarını ilk maçta gösterdi. Dal Lunapark, grupta tüm dengeleri değiştirdi. Bu grupta önümüzdeki hafta maçları daha büyük çekişmeye sahne olacak gibi
Yaş ortalaması 30’un üzerinde olan Telform takımı, Dal Lunapark’ın gençleri karşısında etkisiz kaldı. Kurumsal Turnuva’nın güçlü takımları arasında yer alan Telform, iyi başladığı maçtan 6-3 lük yenilgi ile ayrıldı.

TELFORM, LUNAPARK’TA EĞLENME ZAMANINA KAÇIRMIŞ;

Bir dönem Darıca GB Kulüp Başkanlığı da yapan Özcan Dal, maça çıkmadan önce gençlere tecrübesini aktardı. Maç içinde ki taktikleri de işe yaradı. Dal Lunapark, ilk kez katıldığı turnuvanın ilk maçında sahadan galibiyetle ayrılırken, ekip Görkem Çiler’in resminin olduğu turnuvaya özel formaları giydi. Dal Lunapark turnuva boyunca bu formalarla mücadele edecek

SIKI EKİP ÇIKTILAR

İş, spor ve siyaset camiasının yakından tanıdığı bir isim olan Dal Lunapark Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Dal, 25. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda, bünyesinde çalışan gençlerle katıldı. Özcan Dal, “Bu turnuvayı dostlarımız, arkadaşlarımız düzenlediği için katıldık. Turnuvanın genç yaşta yetirdiğimiz evladımızın ismini taşıması ve trafik kazaları konusunda farkındalık yaratması bizim bu organizasyonda olmamızı sağladı. Açıkcası, çocuklar işlerinde iyiler ama sahada nasıllar bilmiyorum. Biz bu organizasyonda olmak istediğimiz için katıldık” dedi. Ancak, Özcan Dal’ın ekibi oldukça dişli çıktı. Kurumsal Turnuva’nın yarı finalisti olan, tecrübeli ayaklara sahip Telform’u rahat yenerek, grubun iddialı ekiplerinden olduğunu gösterdi.

GRUP KARIŞTI

Kuralar çekildiğinde grubun en güçlüsü olarak gözüken Telform’un ilk maçta yenilmesi, gruptaki tüm dengeleri karıştırdı. Dilovası Belediyesi ve 3 A insan Kaynakları da grupta iddialı olduklarını ilk maçta gösterdi. Dal Lunapark, grupta tüm dengeleri değiştirdi. Bu grupta önümüzdeki hafta maçları daha büyük çekişmeye sahne olacak gibi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.