Özcan Dal, Nail Çiler için yumdu gözünü, açtı ağzını

Gebze 26.04.2016 - 15:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Özcan Dal, Nail Çiler için yumdu gözünü, açtı ağzını

Uluslar arası fuarcılığın en önde gelen ismi Hannover Messe’de bulunan Gebze Ticaret Odası’na bağlı firmaların stantları büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Endüstriyel malzemeler,Işıklandırma teknolojisi (Dünya ışıklandırma şovu), Elektrik mühendisliği için ekipmanlar, Elektronik ekipmanlar, Elektrik otomasyon teknolojisi, Güç kaynakları ve kontrol mekanizmaları ve alet ekipman üretimi, Komprosör teknolojisi, Enerji ve çevresel teknoloji, Robot ve endüstriyel otomasyonu, İnşaatlardaki elektrik tesisat teknolojisi ürünlerinden oluşan stantları gezen ziyaretçiler firmaların internet adreslerinden de daha geniş kapsamlı olarak bilgi sahibi olabiliyorlar.   DAL TEBRİK ETTİ Özellikle Gebze Ticaret Odası tarafından odaya bağlı firmaların internet adreslerinden de stantlarda yayın yapması ve ziyaretçilerin bu adreslerden de firmaları tanımaya çalışmaları bölgemizin önde gelen işadamlarından Özcan Dal’ı da çok memnun etti. Dal bu sistem ile firmalarının tanıtımına önemli katkı sağlarken sistemin kurulması ve bu tür düşüncelerin hayata geçirilmesine ilişkin Gebze Ticaret odası Başkanı Nail Çiler’e övgü dolu sözler sarfetti.   GÖRGÜN VE ÇİLER AYRI BİR DEĞER OLUŞTURDU Bu yıl 75 ülkeden 5 bin 200 firmanın katıldığı fuarda yurt dışı katılım oranı yüzde 58 olarak belirlendi. Fuara en çok katılımcı sağlayan ülke ev sahibi Almanya oldu. Ardından Çin,ABD, İtalya, Türkiye ve Hollanda sıralandı.Türkiye, fuarda 73'ü milli ve 61'i de bireysel katılım olmak üzere 134 firmayla temsil ediliyor. Türkiye Makine Tanıtım Grubu, fuar kapsamında bugün düzenleyeceği "Türkiye Akşamı" etkinliğinde Türk ve Alman iş adamlarını bir araya getirecek. Gebze Ticaret Odası’na bağlı firmalar stantlarına olan ilgiden oldukça memnun olduklarını GTO Başkanı Nail Çiler’e bizzat iletirken üniversite-sanayi ilişkilerinin üst seviyeye çıktığı bu fuarda GTÜ Rektörü Haluk Görgün ile GTO Başkanı Nail Çiler’in Hannover’de bir arada olması ayrı bir nitelik kazandırıyor.         HEDEF GAZETESİ -Almanya
Uluslar arası fuarcılığın en önde gelen ismi Hannover Messe’de bulunan Gebze Ticaret Odası’na bağlı firmaların stantları büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Endüstriyel malzemeler,Işıklandırma teknolojisi (Dünya ışıklandırma şovu), Elektrik mühendisliği için ekipmanlar, Elektronik ekipmanlar, Elektrik otomasyon teknolojisi, Güç kaynakları ve kontrol mekanizmaları ve alet ekipman üretimi, Komprosör teknolojisi, Enerji ve çevresel teknoloji, Robot ve endüstriyel otomasyonu, İnşaatlardaki elektrik tesisat teknolojisi ürünlerinden oluşan stantları gezen ziyaretçiler firmaların internet adreslerinden de daha geniş kapsamlı olarak bilgi sahibi olabiliyorlar.

 

DAL TEBRİK ETTİ

Özellikle Gebze Ticaret Odası tarafından odaya bağlı firmaların internet adreslerinden de stantlarda yayın yapması ve ziyaretçilerin bu adreslerden de firmaları tanımaya çalışmaları bölgemizin önde gelen işadamlarından Özcan Dal’ı da çok memnun etti. Dal bu sistem ile firmalarının tanıtımına önemli katkı sağlarken sistemin kurulması ve bu tür düşüncelerin hayata geçirilmesine ilişkin Gebze Ticaret odası Başkanı Nail Çiler’e övgü dolu sözler sarfetti.

 

GÖRGÜN VE ÇİLER AYRI BİR DEĞER OLUŞTURDU

Bu yıl 75 ülkeden 5 bin 200 firmanın katıldığı fuarda yurt dışı katılım oranı yüzde 58 olarak belirlendi. Fuara en çok katılımcı sağlayan ülke ev sahibi Almanya oldu. Ardından Çin,ABDİtalyaTürkiye ve Hollanda sıralandı.Türkiye, fuarda 73'ü milli ve 61'i de bireysel katılım olmak üzere 134 firmayla temsil ediliyor. Türkiye Makine Tanıtım Grubu, fuar kapsamında bugün düzenleyeceği "Türkiye Akşamı" etkinliğinde Türk ve Alman iş adamlarını bir araya getirecek. Gebze Ticaret Odası’na bağlı firmalar stantlarına olan ilgiden oldukça memnun olduklarını GTO Başkanı Nail Çiler’e bizzat iletirken üniversite-sanayi ilişkilerinin üst seviyeye çıktığı bu fuarda GTÜ Rektörü Haluk Görgün ile GTO Başkanı Nail Çiler’in Hannover’de bir arada olması ayrı bir nitelik kazandırıyor.

 

 

 

 

HEDEF GAZETESİ -Almanya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.