Özel Bilge'de Cumhuriyet Coşkusu

Darıca 02.11.2017 - 13:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Özel Bilge'de Cumhuriyet Coşkusu

Özel Bilge İlkokul ve Ortaokul öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle izleyenlere; hürriyet, cumhuriyet, vatan, millet duygusunu, coşkulu bir şekilde ortaya koydukları eşsiz gösterilerle doyasıya yaşattı. Duygu yoğunluğunun hakim olduğu program İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Sosyal Bilgiler Öğretmeni Yıldız Duran’ın konuşmasıyla başladı ve üçüncü sınıf öğrencilerinin okudukları birbirinden güzel şiirlerle devam etti. Programın devamında Drama Öğretmeni Zeliha Nesanır’ın 4. sınıf öğrencileriyle hazırladığı ve öğrencilerin birbirleriyle mükemmel bir uyum sağladıkları oratoryo gösterisi izleyenlere duygu dolu anlar yaşatırken Ortaokul Müzik Öğretmeni Buğra Taşdemir ve Lise Müzik Öğretmeni Çetin Aladağ’ın  lise ve orta okul öğrencileriyle hazırladığı ve Gebze Musiki Cemiyeti’nden değerli müzisyenlerin de eşlik ettiği Cumhuriyet Korosu izleyenleri adeta mest etti. Programda 6/C sınıfı öğrencilerinden Zeynep Sıla Kelleci okuduğu Cumhuriyet  adlı şiiriyle coşkuyu daha da arttırdı. Program günün anlam ve önemini performanslarıyla en iyi şekilde ifade eden öğrencilerin coşkusu ve Okul Müdürü Sayın Nuray Bora’nın konuşmasıyla sona erdi. Bora, Cumhuriyet’in önemine değindi ve aydınlık bir gelecek için Cumhuriyet’e sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi.

Özel Bilge İlkokul ve Ortaokul öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle izleyenlere; hürriyet, cumhuriyet, vatan, millet duygusunu, coşkulu bir şekilde ortaya koydukları eşsiz gösterilerle doyasıya yaşattı. Duygu yoğunluğunun hakim olduğu program İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Sosyal Bilgiler Öğretmeni Yıldız Duran’ın konuşmasıyla başladı ve üçüncü sınıf öğrencilerinin okudukları birbirinden güzel şiirlerle devam etti.

Programın devamında Drama Öğretmeni Zeliha Nesanır’ın 4. sınıf öğrencileriyle hazırladığı ve öğrencilerin birbirleriyle mükemmel bir uyum sağladıkları oratoryo gösterisi izleyenlere duygu dolu anlar yaşatırken Ortaokul Müzik Öğretmeni Buğra Taşdemir ve Lise Müzik Öğretmeni Çetin Aladağ’ın  lise ve orta okul öğrencileriyle hazırladığı ve Gebze Musiki Cemiyeti’nden değerli müzisyenlerin de eşlik ettiği Cumhuriyet Korosu izleyenleri adeta mest etti. Programda 6/C sınıfı öğrencilerinden Zeynep Sıla Kelleci okuduğu Cumhuriyet  adlı şiiriyle coşkuyu daha da arttırdı. Program günün anlam ve önemini performanslarıyla en iyi şekilde ifade eden öğrencilerin coşkusu ve Okul Müdürü Sayın Nuray Bora’nın konuşmasıyla sona erdi. Bora, Cumhuriyet’in önemine değindi ve aydınlık bir gelecek için Cumhuriyet’e sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.