ÖZEL İLİM’DE 23 NİSAN COŞKUSU

Darıca 22.04.2019 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÖZEL İLİM’DE 23 NİSAN COŞKUSU

 Özel İlim Eğitim Kurumları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladı. Okulun konferans salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı  ile başlayan program, Kemal Emre Koçinalı, Nisanur Kaya’nın sunumu ile başladı. Günün anlam ve önemi konuşmasını sınıf öğretmeni Merve Bozdağ yaptı. 1-A, 3-A ve 3-B sınıfı öğrencileri 23 Nisan şiirleri okudular. 2-A sınıfının gösterisi, 4-A sınıfının oratoryosu, 3-A/B sınıflarının Zeybek gösterisi, çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere ödül töreni ve 2. 3. 5. Ve 6. Sınıfların koroları ile gösteri sona erdi. Program sonunda sorumlu öğretmenler sınıf öğretmenleri Zuhal Eren ve Süleyman Duyar’a teşekkür belgelerinin Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun takdim etti. Okul Müdürü Halil Bulut, “Atatürk’ün 23 Nisan’ı çocuklara armağan etmiş olmasının nedeni, bir toplumun temelinin, geleceğini oluşturan küçük yüreklerde olduğuna inanmasıdır. Bizim üzerimize düşen görev, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hem akademik, hem sanatsal ve spor alanında, aydın, çağdaş, sorgulayan, araştıran ahlaklı bireyler olarak yetiştirmektir. Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutlamaktan gurur duyuyoruz. Ata’mıza ve tüm silah arkadaşlarına minnetimizi sunuyoruz” dedi.

 Özel İlim Eğitim Kurumları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutladı. Okulun konferans salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı  ile başlayan program, Kemal Emre Koçinalı, Nisanur Kaya’nın sunumu ile başladı. Günün anlam ve önemi konuşmasını sınıf öğretmeni Merve Bozdağ yaptı. 1-A, 3-A ve 3-B sınıfı öğrencileri 23 Nisan şiirleri okudular. 2-A sınıfının gösterisi, 4-A sınıfının oratoryosu, 3-A/B sınıflarının Zeybek gösterisi, çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere ödül töreni ve 2. 3. 5. Ve 6. Sınıfların koroları ile gösteri sona erdi. Program sonunda sorumlu öğretmenler sınıf öğretmenleri Zuhal Eren ve Süleyman Duyar’a teşekkür belgelerinin Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun takdim etti.

Okul Müdürü Halil Bulut, “Atatürk’ün 23 Nisan’ı çocuklara armağan etmiş olmasının nedeni, bir toplumun temelinin, geleceğini oluşturan küçük yüreklerde olduğuna inanmasıdır. Bizim üzerimize düşen görev, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı hem akademik, hem sanatsal ve spor alanında, aydın, çağdaş, sorgulayan, araştıran ahlaklı bireyler olarak yetiştirmektir. Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutlamaktan gurur duyuyoruz. Ata’mıza ve tüm silah arkadaşlarına minnetimizi sunuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.