ÖZEL İLİM’DE KARNE SEVİNCİ

Gebze 20.01.2017 - 12:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÖZEL İLİM’DE KARNE SEVİNCİ

İLİM ÖĞRENCİLERİ KARNELERİNİ ALDI

                                                           Özel İlim Öğrencileri 2016-2017 eğitim-öğretim 1.dönemin sona ermesiyle beraber karnelerini aldılar.     Öğrencilere Takdir, Teşekkür, İftihar belgelerinin yanı sıra spor, müzik, yabancı dil, satranç gibi çeşitli dallarda öğrencilere başarı belgeleri verildi. Başarıların ve çalışmaların devamını dileyen okul müdürü Halil Bulut, tüm öğrenci ve öğretmenlere dönem boyunca sarf edilen emekten ötürü teşekkür etti.       Özel İlim Eğitim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun’un da bulunduğu bu önemli günde, öğrencilerin ve ailelerinin mutlulukları ve guruları yüzlerinden okunuyordu.        İstiklal marşının okunması ile birlikte tören sona erdi ve yarıyıl tatili başlamış oldu.
İLİM ÖĞRENCİLERİ KARNELERİNİ ALDI

                                             

 

 

         Özel İlim Öğrencileri 2016-2017 eğitim-öğretim 1.dönemin sona ermesiyle beraber karnelerini aldılar.

    Öğrencilere Takdir, Teşekkür, İftihar belgelerinin yanı sıra spor, müzik, yabancı dil, satranç gibi çeşitli dallarda öğrencilere başarı belgeleri verildi. Başarıların ve çalışmaların devamını dileyen okul müdürü Halil Bulut, tüm öğrenci ve öğretmenlere dönem boyunca sarf edilen emekten ötürü teşekkür etti.

      Özel İlim Eğitim Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun’un da bulunduğu bu önemli günde, öğrencilerin ve ailelerinin mutlulukları ve guruları yüzlerinden okunuyordu.

       İstiklal marşının okunması ile birlikte tören sona erdi ve yarıyıl tatili başlamış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.