ÖZEL İLİM'DEN DEMİRCİ VE TOLTAR'A ZİYARET!

Darıca 22.12.2016 - 13:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÖZEL İLİM'DEN DEMİRCİ VE TOLTAR'A ZİYARET!

Darıca Özel İlim Koleji yönetim kurulu protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. Eğitim kalitesinden ve başarılarından dolayı adından sıkça söz ettiren Özel İlim Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun, üyelerden İsmail Keskin, Talat Coşkun, Okul Müdürü Halil Bulut, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti. COŞKUN BAŞKANLARI BİLGİLENDİRDİ! Dilovası Belediye Başkanı Sayın Ali Toltar'ı, Çayırova Belediye Başkanı Sayın Şevki Demirci'yi makamlarında ziyaret eden yönetim kurulu Özel İlim İlkokul- Ortaokulları'nda yapılan çalışmalar ve yeni eğitim döneminde planlanan hedefler hakkında bilgi verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun, amaçlarının, öğrencileri milli manevi duygularına bağlı bireyler yetiştirmek olduğuna, eğitimin çağdaş ve modern haliyle sunulması gerektiğine ve bu şekilde akademik başarının elde edilebileceğine değindi.

Darıca Özel İlim Koleji yönetim kurulu protokol ziyaretleri gerçekleştirdi. Eğitim kalitesinden ve başarılarından dolayı adından sıkça söz ettiren Özel İlim Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun, üyelerden İsmail Keskin, Talat Coşkun, Okul Müdürü Halil Bulut, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ı makamında ziyaret etti.

COŞKUN BAŞKANLARI BİLGİLENDİRDİ!

Dilovası Belediye Başkanı Sayın Ali Toltar'ı, Çayırova Belediye Başkanı Sayın Şevki Demirci'yi makamlarında ziyaret eden yönetim kurulu Özel İlim İlkokul- Ortaokulları'nda yapılan çalışmalar ve yeni eğitim döneminde planlanan hedefler hakkında bilgi verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Coşkun, amaçlarının, öğrencileri milli manevi duygularına bağlı bireyler yetiştirmek olduğuna, eğitimin çağdaş ve modern haliyle sunulması gerektiğine ve bu şekilde akademik başarının elde edilebileceğine değindi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.