ÖZEL İLİM EĞİTİM KURUMLARI'NDA CUMHURİYET ÇOŞKUSU

Gebze 28.10.2016 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÖZEL İLİM EĞİTİM KURUMLARI'NDA CUMHURİYET ÇOŞKUSU

Cumhuriyetimizin 93.yılı Özel İlim Eğitim Kurumlarında çoşku ile kutlandı.

  Neşeli Cumhuriyet şarkıları, etkili şiirler ve 2.sınıfların oyandığı folklör gösterisi programa çoşku katarken.7. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı ''Cumhuriyeti Nasıl Kurduk'' isimli drama gösterisinde öğrencilerin performansı göz doldurdu.     Programda ''Cumhuriyet'' temalı kompozisyon, resim ve şiir yarışmalarında derceye giren öğrencilerimize ödülleri verilirken okulumuzda karate ve tenis dallarında şampiyonluklar alan öğrencilerimize de başarı belgeleri ve çeşitli ödüller verildi.      Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nevzat Çoşkun günün anlam ve önemine dair konuşmasında Cumhuriyet, milli ve manevi değerler ve demokrasinin önemine vurgu yaptı.    Okul Müdürü Sayın Halil Bulut ise demokrasiye ve Cumhuriyetimize sahip çıkmanın öneminden bahsetti.                
Cumhuriyetimizin 93.yılı Özel İlim Eğitim Kurumlarında çoşku ile kutlandı.

 

Neşeli Cumhuriyet şarkıları, etkili şiirler ve 2.sınıfların oyandığı folklör gösterisi programa çoşku katarken.7. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı ''Cumhuriyeti Nasıl Kurduk'' isimli drama gösterisinde öğrencilerin performansı göz doldurdu.

    Programda ''Cumhuriyet'' temalı kompozisyon, resim ve şiir yarışmalarında derceye giren öğrencilerimize ödülleri verilirken okulumuzda karate ve tenis dallarında şampiyonluklar alan öğrencilerimize de başarı belgeleri ve çeşitli ödüller verildi.

     Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nevzat Çoşkun günün anlam ve önemine dair konuşmasında Cumhuriyet, milli ve manevi değerler ve demokrasinin önemine vurgu yaptı.

   Okul Müdürü Sayın Halil Bulut ise demokrasiye ve Cumhuriyetimize sahip çıkmanın öneminden bahsetti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.