Özel İlim Rakip Tanımıyor

Spor 01.03.2019 - 12:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Özel İlim Rakip Tanımıyor

Kocaeli Büyükşehir ve Okul Sporlarının 25-26 Şubat 2019 tarihinde düzenlemiş olduğu “Erkekler Masa Tenisi İl Birinciliği Turnuvasında İlim Koleji İl 1.(Birincisi) olmuştur. Turnuvaya katılan İlim Koleji Ortaokul öğrencileri; Cemal Arif Çengelci, Alp Acar, Abdullah Başal okullarını gururla en iyi şekilde temsil ettiler. Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Akcan, “Öğrencilerimiz teneffüs aralarında okulumuzda her katta bulunan masa tenisinden faydalanıyor ve yarışmalara hazırlanma sürecimiz daha verimli geçiyor. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları performanstan ve sonucunda elde etmiş olduğumuz şampiyonluktan ötürü tebrik ediyorum. “ dedi. Özel İlim Okul Müdürü Halil Bulut, “Elde etmiş olduğumuz birincilik kupası bizleri son derece onurlandırdı. Kocaeli bölgesinde Masa Tenisi Turnuvasında okulumuzu en güzel şekliyle temsil edip, birinciliği getiren öğrencilerimizi, ailelerini, beden eğitimi öğretmenimiz Faruk Akcan’ı ve her daim bizlere destek olan velilerimizi tebrik ediyor, başarılarımızın devamını diliyorum.” dedi.

Kocaeli Büyükşehir ve Okul Sporlarının 25-26 Şubat 2019 tarihinde düzenlemiş olduğu “Erkekler Masa Tenisi İl Birinciliği Turnuvasında İlim Koleji İl 1.(Birincisi) olmuştur.

Turnuvaya katılan İlim Koleji Ortaokul öğrencileri; Cemal Arif Çengelci, Alp Acar, Abdullah Başal okullarını gururla en iyi şekilde temsil ettiler. Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Akcan, “Öğrencilerimiz teneffüs aralarında okulumuzda her katta bulunan masa tenisinden faydalanıyor ve yarışmalara hazırlanma sürecimiz daha verimli geçiyor. Öğrencilerimizi göstermiş oldukları performanstan ve sonucunda elde etmiş olduğumuz şampiyonluktan ötürü tebrik ediyorum. “ dedi.

Özel İlim Okul Müdürü Halil Bulut, “Elde etmiş olduğumuz birincilik kupası bizleri son derece onurlandırdı. Kocaeli bölgesinde Masa Tenisi Turnuvasında okulumuzu en güzel şekliyle temsil edip, birinciliği getiren öğrencilerimizi, ailelerini, beden eğitimi öğretmenimiz Faruk Akcan’ı ve her daim bizlere destek olan velilerimizi tebrik ediyor, başarılarımızın devamını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.