ÖZEL SEYMEN TÜYAP KİTAP FUARI’NDA

Darıca 19.11.2015 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÖZEL SEYMEN TÜYAP KİTAP FUARI’NDA

34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın bu yıl teması “ Mizah: Hayata Gülümseyerek Bakmak.” oldu. Onur Çizeri ise Sayın Tan Oral olan 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na 750 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken, fuar süresince paneller, söyleşiler, çocuk etkinlikleri gibi 300 kültür etkinliği düzenlendi. Etkinlikler ve imza günlerinde yurt içinden ve yurt dışından yüzlerce yazar, okurlarıyla buluşma fırsatı yakaladı. Özel Seymen Eğitim Kurumları da TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezine kitap fuarının son gününde katılım gösterdi. Bu etkinliklerinde Özel Seymen Eğitim Kurumları Ayşe Seymen Kampüsü Genel Müdürü Murat Kaya, okul öğretmenleri, veliler ve her eğitim kademesinden öğrenciler hep beraberdi. Kitaplarla iç içe bir gün geçirme fırsatı yakaladı. Fuar alanında yazarlarla tanışma, kitaplarını imzalatama olanağını buldular.  Fuar alanında sahaf ve sergi bölümlerine öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, Aziz Nesin'in edebiyatı, mizahı, hayat görüşü, politik duruşu ve geleceğe bıraktıklarıyla daha yakından tanıtmak amacıyla, Nesin Vakfı tarafından Işın Önol küratörlüğünde hazırlanan "Ömrüne Sığmayan Adam: Aziz Nesin 1915-2015" sergisini de öğrenciler ve velilerle gezdiler.

34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın bu yıl teması “ Mizah: Hayata Gülümseyerek Bakmak.” oldu. Onur Çizeri ise Sayın Tan Oral olan 34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na 750 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken, fuar süresince paneller, söyleşiler, çocuk etkinlikleri gibi 300 kültür etkinliği düzenlendi. Etkinlikler ve imza günlerinde yurt içinden ve yurt dışından yüzlerce yazar, okurlarıyla buluşma fırsatı yakaladı.

Özel Seymen Eğitim Kurumları da TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezine kitap fuarının son gününde katılım gösterdi. Bu etkinliklerinde Özel Seymen Eğitim Kurumları Ayşe Seymen Kampüsü Genel Müdürü Murat Kaya, okul öğretmenleri, veliler ve her eğitim kademesinden öğrenciler hep beraberdi. Kitaplarla iç içe bir gün geçirme fırsatı yakaladı. Fuar alanında yazarlarla tanışma, kitaplarını imzalatama olanağını buldular. 

Fuar alanında sahaf ve sergi bölümlerine öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, Aziz Nesin'in edebiyatı, mizahı, hayat görüşü, politik duruşu ve geleceğe bıraktıklarıyla daha yakından tanıtmak amacıyla, Nesin Vakfı tarafından Işın Önol küratörlüğünde hazırlanan "Ömrüne Sığmayan Adam: Aziz Nesin 1915-2015" sergisini de öğrenciler ve velilerle gezdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.