ÖZEL YENİ ATLAS OKULLARINDA 8 MART KUTLAMASI

Gebze 08.03.2017 - 13:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÖZEL YENİ ATLAS OKULLARINDA 8 MART KUTLAMASI

  Özel Yeni Atlas Okullarında Dünya Kadınlar Günü Rehber Öğretmen Tuba Erhal’ın organize ettiği coşku dolu  bir programla kutlandı. Programda söz alan Özel Yeni Atlas Okulları Kurucusu Fuat Akyel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bayan öğretmenlerimizin Kadınlar Günü’nü sürpriz bir pastayla  kutladı. Türkiye’de 08 Mart  Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün 1921’den beri kutlandığını belirten Kurucumuz  Fuat Akyel ; kadının  toplumun temel direği olduğunu , toplumda kadının şekillendirmediği hiçbir alanın olmadığını bunun en güzel örneğinin Özel Yeni Atlas Okullarında  görev yapan bayan öğretmenlerimizin göz bebeklerimiz olan öğrencilerimize kattığı değerler olduğunu  vurguladı.  Türk kadının gerçek haklarına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün  Türkiye Cumhuriyeti’ni kurduktan sonra kavuştuğunu belirten Akyel, Ulu Önder’in  Türk kadınları için söylediği ’’ Kadınlarımız için asıl mücadele alanı asıl zafer kazanılması gereken alan biçim ve kılıkta başarıdan çok;ışıkla ,bilgi ve kültürle, gerçek faziletle süslenip donanmaktır! Ben muhterem hanımlarımızın Avrupa kadınlarının aşağısında kalmayacak aksine pek çok yönden onların üstüne çıkacak ışıkla  bilgi ve kültürle dolacaklarına asla şüphe etmeyen ve buna kesinlikle emin olanlardanım.’’ cümleleriyle sözlerini noktaladı.  Ayrıca Okul Müdürü Yeliz Altunbaş ; Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum, dedi.  

 

Özel Yeni Atlas Okullarında Dünya Kadınlar Günü Rehber Öğretmen Tuba Erhal’ın organize ettiği coşku dolu  bir programla kutlandı. Programda söz alan Özel Yeni Atlas Okulları Kurucusu Fuat Akyel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bayan öğretmenlerimizin Kadınlar Günü’nü sürpriz bir pastayla  kutladı. Türkiye’de 08 Mart  Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün 1921’den beri kutlandığını belirten Kurucumuz  Fuat Akyel ; kadının  toplumun temel direği olduğunu , toplumda kadının şekillendirmediği hiçbir alanın olmadığını bunun en güzel örneğinin Özel Yeni Atlas Okullarında  görev yapan bayan öğretmenlerimizin göz bebeklerimiz olan öğrencilerimize kattığı değerler olduğunu  vurguladı.  Türk kadının gerçek haklarına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün  Türkiye Cumhuriyeti’ni kurduktan sonra kavuştuğunu belirten Akyel, Ulu Önder’in  Türk kadınları için söylediği ’’ Kadınlarımız için asıl mücadele alanı asıl zafer kazanılması gereken alan biçim ve kılıkta başarıdan çok;ışıkla ,bilgi ve kültürle, gerçek faziletle süslenip donanmaktır! Ben muhterem hanımlarımızın Avrupa kadınlarının aşağısında kalmayacak aksine pek çok yönden onların üstüne çıkacak ışıkla  bilgi ve kültürle dolacaklarına asla şüphe etmeyen ve buna kesinlikle emin olanlardanım.’’ cümleleriyle sözlerini noktaladı.

 Ayrıca Okul Müdürü Yeliz Altunbaş ; Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum, dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.