Partimin sesini daha gür çıkaracağım

Darıca 23.11.2015 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Partimin sesini daha gür çıkaracağım

CHP DARICA İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İLK İSİM OLAN ERHAN SOYAK: Partimin sesini daha gür çıkaracağım

CHP Darıca'da önümüzdeki hafta sonu yapılacak ilçe kongresi öncesi ilçe başkan adaylığını açıklayan ilk isim Erhan Soyak oldu. Dün parti binasında basın açıklaması yapan Soyak, CHP'nin sesini daha gür çıkarmak için aday olduğunu söyledi. CHP'de ilçe kongreleri süreci devam ediyor. Darıca ilçe örgütü de 29 Kasım'da kongre yapacak. CHP Darıca İlçe Başkan Adaylığını açıklayan ilk isim ise Erhan Soyak oldu. Geçmişte Darıca Belde Başkanlığı görevini de yapan Soyak, basın toplantısıyla ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Soyak'ın adaylık açıklamasına partililer de destek verdi. CHP Darıca İlçe Başkanı Şinasi Serdar, CHP Darıca Eski ilçe başkanı Selman Kösalı, CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Kemal Nişancı, CHP Darıca Kadın kolları Başkanı Serap Aydın, CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuz İpek'le birlikte çok sayıda partili katıldı. CHP'NİN SESİ DAHA GÜR ÇIKACAK CHP Darıca İlçe Başkanı Şinasi Serdar'n selamlama konuşmasının ardından İlçe Başkan adaylığını açıklayan Erhan Soyak, şunları söyledi: "Her şeyin daha da zorlaştığı, tek adam vesayetinin ülkeyi teslim aldığı bir dönemde göreve talip olduğumuzu biliyoruz. Yarınlarda bu günlerimizi bile arama ihtimalinin çok yüksek olduğunu biliyoruz. Bu ülkede doğrudan yana olmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Hiçbir başarının cezasız kalmayacağını biliyoruz. Karşımızda bir iktidar partisinin değil pervasız bir parti devletinin olduğunu biliyoruz. Basının susturulduğu bir dönemde sesimizi duyurmanın zor olduğunu biliyoruz. Sevdiklerimize hasret kalacağımızı biliyoruz. Ama siz de bu şartlarda dahi arkadaşlarımla beraber ellerimizi taşın atına koymaktan çekinmeyeceğimizi biliyorsunuz. Çünkü bizim Berkin'lerimize, Ali İsmail'lerimize sözümüz var. Bu partinin gençlik kollarından gelmiş belde başkanlığı yapmış, partiyi evi, partiliyi ailesi bilmiş birisi olarak kendimi ve arkadaşlarımı büyük örgütümüze emanet ederek ilçe başkanlığına aday olduğumu ilan ediyorum." Basın açıklaması karşılıklı soru cevap bölümünün ardından sona ererken Erhan Soyak, tebrikleri kabul ederek gelen bütün partilileri tek tek uğurladı.
CHP DARICA İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İLK İSİM OLAN ERHAN SOYAK: Partimin sesini daha gür çıkaracağım

CHP Darıca'da önümüzdeki hafta sonu yapılacak ilçe kongresi öncesi ilçe başkan adaylığını açıklayan ilk isim Erhan Soyak oldu. Dün parti binasında basın açıklaması yapan Soyak, CHP'nin sesini daha gür çıkarmak için aday olduğunu söyledi.

CHP'de ilçe kongreleri süreci devam ediyor. Darıca ilçe örgütü de 29 Kasım'da kongre yapacak. CHP Darıca İlçe Başkan Adaylığını açıklayan ilk isim ise Erhan Soyak oldu. Geçmişte Darıca Belde Başkanlığı görevini de yapan Soyak, basın toplantısıyla ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Soyak'ın adaylık açıklamasına partililer de destek verdi. CHP Darıca İlçe Başkanı Şinasi Serdar, CHP Darıca Eski ilçe başkanı Selman Kösalı, CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Kemal Nişancı, CHP Darıca Kadın kolları Başkanı Serap Aydın, CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuz İpek'le birlikte çok sayıda partili katıldı.

CHP'NİN SESİ DAHA GÜR ÇIKACAK

CHP Darıca İlçe Başkanı Şinasi Serdar'n selamlama konuşmasının ardından İlçe Başkan adaylığını açıklayan Erhan Soyak, şunları söyledi: "Her şeyin daha da zorlaştığı, tek adam vesayetinin ülkeyi teslim aldığı bir dönemde göreve talip olduğumuzu biliyoruz. Yarınlarda bu günlerimizi bile arama ihtimalinin çok yüksek olduğunu biliyoruz. Bu ülkede doğrudan yana olmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Hiçbir başarının cezasız kalmayacağını biliyoruz. Karşımızda bir iktidar partisinin değil pervasız bir parti devletinin olduğunu biliyoruz. Basının susturulduğu bir dönemde sesimizi duyurmanın zor olduğunu biliyoruz. Sevdiklerimize hasret kalacağımızı biliyoruz. Ama siz de bu şartlarda dahi arkadaşlarımla beraber ellerimizi taşın atına koymaktan çekinmeyeceğimizi biliyorsunuz. Çünkü bizim Berkin'lerimize, Ali İsmail'lerimize sözümüz var. Bu partinin gençlik kollarından gelmiş belde başkanlığı yapmış, partiyi evi, partiliyi ailesi bilmiş birisi olarak kendimi ve arkadaşlarımı büyük örgütümüze emanet ederek ilçe başkanlığına aday olduğumu ilan ediyorum."

Basın açıklaması karşılıklı soru cevap bölümünün ardından sona ererken Erhan Soyak, tebrikleri kabul ederek gelen bütün partilileri tek tek uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.