PATLAMANIN NEDENİ BELLİ OLDU SON DURUM...

19.03.2016 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

PATLAMANIN NEDENİ BELLİ OLDU SON DURUM...

İstanbul Valisi: Patlamanın nedeni canlı bomba 5 kişi öldü, 20 de yaralı var.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, kaymakamlık önünde canlı bomba saldırısı meydana geldiğini belirterek, olayda canlı bombayla birlikte İstanbul Valisi Vasip Şahin, canlı bomba ile birlikte 5 kişinin öldüğünü, 36 da yaralı olduğunu söyledi. İddiaya göre, canlı bombanın asıl hedefine ulaşamadan yolda bombanın patladığı yönünde...   Patlamanın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak görgü tanıkları patlamaya canlı bombanın yol açtığını ileri sürdü. Polis ekipleri olay yerinde ilk bulguları değerlerdiriyor.Patlamada bir kişinin cesedinin aşırı derecede deforme olduğu, bu kişinin canlı bomba olabiliceği belirtiliyor.   Canlı bomba erken patladı iddiası İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada canlı bombanın erken patladığı iddia ediliyor.  Teröristin asıl hedefinin neresi olduğu araştırılıyor. Canlı bombanın yolda giderken bombanın infilak ettiği iddiası var.       Patlamanın ardından İstiklal Caddesi üzerinde helikopter uçuşa başladı. Cadde her iki yönlü olarak araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Ayrıca İstiklal Caddesi'nde bütün dükkanlar kapatıldı, esnaflar bölgeden çıkarıldı.     Saldırgan veya saldırganların burada olabileceği yönündeki ihbarın üzerine polis ara sokaklarda da çalışma başlattı.  
İstanbul Valisi: Patlamanın nedeni canlı bomba 5 kişi öldü, 20 de yaralı var.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, kaymakamlık önünde canlı bomba saldırısı meydana geldiğini belirterek, olayda canlı bombayla birlikte İstanbul Valisi Vasip Şahin, canlı bomba ile birlikte 5 kişinin öldüğünü, 36 da yaralı olduğunu söyledi. İddiaya göre, canlı bombanın asıl hedefine ulaşamadan yolda bombanın patladığı yönünde...

 

Patlamanın nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak görgü tanıkları patlamaya canlı bombanın yol açtığını ileri sürdü. Polis ekipleri olay yerinde ilk bulguları değerlerdiriyor.Patlamada bir kişinin cesedinin aşırı derecede deforme olduğu, bu kişinin canlı bomba olabiliceği belirtiliyor.

 

Canlı bomba erken patladı iddiası

İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada canlı bombanın erken patladığı iddia ediliyor.  Teröristin asıl hedefinin neresi olduğu araştırılıyor. Canlı bombanın yolda giderken bombanın infilak ettiği iddiası var.

 

 

 

Patlamanın ardından İstiklal Caddesi üzerinde helikopter uçuşa başladı. Cadde her iki yönlü olarak araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Ayrıca İstiklal Caddesi'nde bütün dükkanlar kapatıldı, esnaflar bölgeden çıkarıldı.

 

 

Saldırgan veya saldırganların burada olabileceği yönündeki ihbarın üzerine polis ara sokaklarda da çalışma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.