Petrol-İş ile Azra Optik anlaşma imzaladı

Gebze 07.03.2017 - 13:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Petrol-İş ile Azra Optik anlaşma imzaladı

Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi ile Gebze'de bulunan Azra Optik ve Maya Optik arasından indirim anlaşması imzalandı. Petrol iş Sendikası üyeleri ve ailelerinin faydalanacağı anlaşmaya göre güneş gözlükleri ile optik gözlüklerinde yüzde 50'ye varan indirim imkanı sağlandı.

Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi ile Gebze'de bulunan Azra Optik ve Maya Optik arasından indirim anlaşması imzalandı. Tatlıkuyu'da bulunan Azra Optik'te gerçekleşen imza törenine Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi Başkanı Süleyman Akyüz ve Azra Optik sahibi Recep Dilsiz katıldı. İmzalanan indirim protokolüne göre Petrol-İş Sendikası üyeleri ve aileleri Azra Optik ve Maya Optik'ten yapacakları gözlük alışverişinde yüzde 50'ye varan indirim imkanından faydalanabilecek. İmza töreninde konuşan Azra Optik ve Maya Optik Sahibi Recep Dilsiz, "Azra Optik ve Maya Optik olarak çeşitli sendikalarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla indirim anlaşmalarımız devam ediyor. Petrol-İş Sendikası ile de yaptığımız anlaşmayla sendika üyelerinin yanı sıra eş ve çocukları da indirimden faydalanabilecek." dedi. Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi Başkanı Süleyman Akyüz ise imza sonrası yaptıkları açıklamada protokolün hayırlı olmasını dileyerek üyelerine en iyi vermek için çalıştıklarını söyledi ve Azra Optik'e teşekkür etti.  
Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi ile Gebze'de bulunan Azra Optik ve Maya Optik arasından indirim anlaşması imzalandı. Petrol iş Sendikası üyeleri ve ailelerinin faydalanacağı anlaşmaya göre güneş gözlükleri ile optik gözlüklerinde yüzde 50'ye varan indirim imkanı sağlandı.

Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi ile Gebze'de bulunan Azra Optik ve Maya Optik arasından indirim anlaşması imzalandı. Tatlıkuyu'da bulunan Azra Optik'te gerçekleşen imza törenine Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi Başkanı Süleyman Akyüz ve Azra Optik sahibi Recep Dilsiz katıldı.

İmzalanan indirim protokolüne göre Petrol-İş Sendikası üyeleri ve aileleri Azra Optik ve Maya Optik'ten yapacakları gözlük alışverişinde yüzde 50'ye varan indirim imkanından faydalanabilecek. İmza töreninde konuşan Azra Optik ve Maya Optik Sahibi Recep Dilsiz, "Azra Optik ve Maya Optik olarak çeşitli sendikalarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla indirim anlaşmalarımız devam ediyor. Petrol-İş Sendikası ile de yaptığımız anlaşmayla sendika üyelerinin yanı sıra eş ve çocukları da indirimden faydalanabilecek." dedi. Petrol-İş Sendikası Gebze Şubesi Başkanı Süleyman Akyüz ise imza sonrası yaptıkları açıklamada protokolün hayırlı olmasını dileyerek üyelerine en iyi vermek için çalıştıklarını söyledi ve Azra Optik'e teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.