Petrol İş imzayı attı

Gebze 13.05.2019 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Petrol İş imzayı attı

Petrol-iş Sendikası Gebze şubesi üye çalışanlarını mutlu etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde örgütlü bulunduğu Ravago (Enplast,iskem ve Tekpol) firması ile yapılan TİS toplantısını anlaşma ile sonuçlandıran başarılı sendika, Petrol-İş genel merkezinde imzaları atarak mutlu sona ulaştı. Tarafların memnuniyeti ile sonuçlanan toplu iş sözleşmesinde bir kaç yeni alınan maddelerle birlikte; bir çok maddede de ileri kazanımlar sağlandı. Ücret zammı da çalışanların istediği noktalarda bitti. ANLAŞMA SAĞLANDI TİS görüşmelerinin bir başka durağı Gebze Plastikçiler OSB’de üretim yapan Cambro Özay Plastik San.Tic. A.Ş fabrikasıydı.  Bu işyerinde de Petrol-İş Gebze sendikası  ile işveren arasındaki görüşmeler anlaşma ile sona erdi. Görüşmeler sonucunda, idari, sosyal ve ekonomik maddelerde önemli kazanımlar sağlandı. Görüşmelerde ilçe yöneticileri Eyüp Akdemir ve Şivan Kırmızıçiçek’le birlikte katılan Petrol-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, sözleşmeler sonrasında yaptığı değerlendirmede; “ ekonomik şartların iyice zorlaştığı günümüzde, her iki iş yerinde imzalanan TİS’nin, başta  Ravago ve Cambro Özay firmaları yöneticilerine, tüm çalışan işçi kardeşlerimize, işyeri yöneticilerine ve sendikamız yöneticilerine  hayırlı uğurlu olmasını  diliyorum.” Dedi.

Petrol-iş Sendikası Gebze şubesi üye çalışanlarını mutlu etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde örgütlü bulunduğu Ravago (Enplast,iskem ve Tekpol) firması ile yapılan TİS toplantısını anlaşma ile sonuçlandıran başarılı sendika, Petrol-İş genel merkezinde imzaları atarak mutlu sona ulaştı. Tarafların memnuniyeti ile sonuçlanan toplu iş sözleşmesinde bir kaç yeni alınan maddelerle birlikte; bir çok maddede de ileri kazanımlar sağlandı. Ücret zammı da çalışanların istediği noktalarda bitti.

ANLAŞMA SAĞLANDI

TİS görüşmelerinin bir başka durağı Gebze Plastikçiler OSB’de üretim yapan Cambro Özay Plastik San.Tic. A.Ş fabrikasıydı.  Bu işyerinde de Petrol-İş Gebze sendikası  ile işveren arasındaki görüşmeler anlaşma ile sona erdi. Görüşmeler sonucunda, idari, sosyal ve ekonomik maddelerde önemli kazanımlar sağlandı. Görüşmelerde ilçe yöneticileri Eyüp Akdemir ve Şivan Kırmızıçiçek’le birlikte katılan Petrol-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, sözleşmeler sonrasında yaptığı değerlendirmede; “ ekonomik şartların iyice zorlaştığı günümüzde, her iki iş yerinde imzalanan TİS’nin, başta  Ravago ve Cambro Özay firmaları yöneticilerine, tüm çalışan işçi kardeşlerimize, işyeri yöneticilerine ve sendikamız yöneticilerine  hayırlı uğurlu olmasını  diliyorum.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.