Peyzaj sonrası göz kamaştıracak

Çayırova 28.01.2019 - 16:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Peyzaj sonrası göz kamaştıracak

Çayırova, Şekerpınar, Şifa Mahallesi arasında alternatif bağlantı yolu olan Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından peyzaj çalışmaları hız kazandı. Öncesinde dar ve patika bir yol görünümündeki Fatih Sultan Mehmet Caddesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi tarafından başlatılan genişletme çalışmaları sonrası geliş ve gidiş olmak üzere duble bir yol görüntüsü kazandı. Çayırovalıları, Hükümet Konağı ve burada ki birimlere ulaşmasında, Geri Dönüşümcüler Sanayi Sitesi ve organize sanayi bölgesi güzergahında, Şekerpınar’daki birçok okulda öğrenim gören öğrencilerin hızlı bir şekilde ulaşım sağlamasında Fatih Sultan Mehmet Caddesi alternatif yol durumundan en çok tercih edilen yol oldu. Muammer Aksoy Caddesi bağlantısı ile otobandan Şekerpınara, Gebze Organize Sanayi Bölgesi ve Çayırova’ya da ulaşım kolaylığı da sağlama özelliği oluşturuyor. Duble yolu ikiye ayıran alana ve yolların arazi kıyılarına ağaç dikim çalışması yapan Çayırova Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü daha sonra yeşil alan ve çiçeklendirme çalışmaları da yapacağı öğrenildi Peyzaj çalışmaları yerel seçim öncesinde tamamlanacak. Haber: Adnan Ayvaz

Çayırova, Şekerpınar, Şifa Mahallesi arasında alternatif bağlantı yolu olan Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde Çayırova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından peyzaj çalışmaları hız kazandı. Öncesinde dar ve patika bir yol görünümündeki Fatih Sultan Mehmet Caddesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi tarafından başlatılan genişletme çalışmaları sonrası geliş ve gidiş olmak üzere duble bir yol görüntüsü kazandı. Çayırovalıları, Hükümet Konağı ve burada ki birimlere ulaşmasında, Geri Dönüşümcüler Sanayi Sitesi ve organize sanayi bölgesi güzergahında, Şekerpınar’daki birçok okulda öğrenim gören öğrencilerin hızlı bir şekilde ulaşım sağlamasında Fatih Sultan Mehmet Caddesi alternatif yol durumundan en çok tercih edilen yol oldu. Muammer Aksoy Caddesi bağlantısı ile otobandan Şekerpınara, Gebze Organize Sanayi Bölgesi ve Çayırova’ya da ulaşım kolaylığı da sağlama özelliği oluşturuyor. Duble yolu ikiye ayıran alana ve yolların arazi kıyılarına ağaç dikim çalışması yapan Çayırova Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü daha sonra yeşil alan ve çiçeklendirme çalışmaları da yapacağı öğrenildi Peyzaj çalışmaları yerel seçim öncesinde tamamlanacak.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.