Pilavcı’dan Çok Amaçlı Salon!

Darıca 22.12.2017 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Pilavcı’dan Çok Amaçlı Salon!

Hayırsever işadamı İbrahim Pilavcı Darıca Halide Edip İlkokulu’nun yıpranan çok amaçlı salonunu yeniledi.

Hayırsever işadamı Pilavcı tarafından yenilenen çok amaçlı salonun açılışı geçtiğimiz gün gerçekleşti. Gerçekleşen açılışa; Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Okul Müdürü Engin Aydın, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca Meclis üyeleri, Emek Mahallesi Muhtarı İsmail Yelken, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, okulun çok amaçlı salonunun yenilenmesini sağlayan hayırsever iş adamı İbrahim Pilavcı’ya plaket hediye etti. Açılışta konuşan hayırsever işadamı İbrahim Pilavcı, “Biz gençlerin geleceğimiz olduğunu biliyoruz. Değerli öğrencilerimizin okumasında her türlü yardıma ve katkıya hazırız.” dedi. Pilavcı’dan sonra okul müdürü Engin Aydın bir konuşma yaptı. Müdür Aydın, “Çok amaçlı salonumuzun yenileyen, yardım ve desteklerini esirgemeyen sayın hayırsever işadamı İbrahim Pilavcı’ya ben ve öğrencilerim teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.     BAŞARILAR DİLEDİ Müdür Aydın’dan sonra Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da bir konuşma yaparak, “İbrahim Pilavcı gibi hayırsever iş adamları var oldukça, Türkiye’nin geleceği olan gençlerimiz birere nefer olarak yetişecektir. Değerli öğrenciler bu salon siz gençlerin daha bilinçli yetişmesi için onarıldı. Sizlere güveniyorum.” dedi. Gerçekleşen açılın ardından Darıca Kaymakamı Ömer Karaman öğretmenlerden eğitim ve okulun sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Kaymakam Karaman gerçekleştirdiği ziyarette sınıf gezileri de yaparak öğrencilerle sohbet etti. Kaymakam Karaman sınıf ziyaretlerinin ardından okul müdürü Engin Aydın, sınıf öğretmenleri Neslihan Karabulut ve Emine Telli’ye başarı belgesi verdi. Okul ziyaretini sona erdiren Kaymakam Karaman okul müdürüne, öğretmenlere, öğrencilere başarılar diledi. Gerçekleştirilen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.      
Hayırsever işadamı İbrahim Pilavcı Darıca Halide Edip İlkokulu’nun yıpranan çok amaçlı salonunu yeniledi.

Hayırsever işadamı Pilavcı tarafından yenilenen çok amaçlı salonun açılışı geçtiğimiz gün gerçekleşti. Gerçekleşen açılışa; Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Okul Müdürü Engin Aydın, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca Meclis üyeleri, Emek Mahallesi Muhtarı İsmail Yelken, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, okulun çok amaçlı salonunun yenilenmesini sağlayan hayırsever iş adamı İbrahim Pilavcı’ya plaket hediye etti. Açılışta konuşan hayırsever işadamı İbrahim Pilavcı, “Biz gençlerin geleceğimiz olduğunu biliyoruz. Değerli öğrencilerimizin okumasında her türlü yardıma ve katkıya hazırız.” dedi. Pilavcı’dan sonra okul müdürü Engin Aydın bir konuşma yaptı. Müdür Aydın, “Çok amaçlı salonumuzun yenileyen, yardım ve desteklerini esirgemeyen sayın hayırsever işadamı İbrahim Pilavcı’ya ben ve öğrencilerim teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

 

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Müdür Aydın’dan sonra Darıca Kaymakamı Ömer Karaman da bir konuşma yaparak, “İbrahim Pilavcı gibi hayırsever iş adamları var oldukça, Türkiye’nin geleceği olan gençlerimiz birere nefer olarak yetişecektir. Değerli öğrenciler bu salon siz gençlerin daha bilinçli yetişmesi için onarıldı. Sizlere güveniyorum.” dedi. Gerçekleşen açılın ardından Darıca Kaymakamı Ömer Karaman öğretmenlerden eğitim ve okulun sorunları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Kaymakam Karaman gerçekleştirdiği ziyarette sınıf gezileri de yaparak öğrencilerle sohbet etti. Kaymakam Karaman sınıf ziyaretlerinin ardından okul müdürü Engin Aydın, sınıf öğretmenleri Neslihan Karabulut ve Emine Telli’ye başarı belgesi verdi. Okul ziyaretini sona erdiren Kaymakam Karaman okul müdürüne, öğretmenlere, öğrencilere başarılar diledi. Gerçekleştirilen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.