Play-Off kapısını çaldık 1-0

Spor 24.02.2016 - 16:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Play-Off kapısını çaldık 1-0

Play-Off kapısını çaldık 1-0

T.Linyitspor karşısında adeta ölüp ölüp dirilen Darıca G.B İbrahim Yılmaz’ın 86.dakikadaki penaltısıyla 3 puana uzanırken, kritik Dardanelspor maçı öncesinde Play-Off barajıyla arasındaki puan farkını 3’e indirdi. 3.Lig 3.Grup’ta amansız bir Play-Off yarışı veren Darıca G.B, ligin 26.haftasında sahasında karşılaştığı Tavşanlı Linyitspor’u oyuna sonradan dahil olan İbrahim Yılmaz’ın golüyle 1-0 yenerek, 1 maç eksiğiyle Play-Off barajıyla arasındaki puan farkını 3’e düşerdi. Dardanelspor, Çorum Belediyespor, Bergama Belediyespor, Beylerbeyispor, Erzincanspor gibi rakiplerimizin puan kaybettiği haftada çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdıran Darıca G.B, yenilmezlik serisini ise 10 maça çıkardı. YENİLMEZLİK SERİSİ 10 MAÇA ÇIKTI Küme düşme hattında olan rakibi karşısında baskılı bir futbol ortaya koyan Darıca G.B özellikle ilk yarıda biribirinden net fırsatları cömertçe harcayınca konuk ekibin direnci arttı. Gökhan Erdoğan, İbrahim Yılmaz ve Savaş Esen gibi isimlerin oyuna dahil olmasının ardından oyunu rakip yarı sahasına yıkan Darıca G.B aradığı 86’da ulaştı. T.Linyitspor’un Uğur’u yere düşürmesi sonrasında maçın hakemi tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen İbrahim Yılmaz, soğukkanlı vuruşuyla topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi.
Play-Off kapısını çaldık 1-0

T.Linyitspor karşısında adeta ölüp ölüp dirilen Darıca G.B İbrahim Yılmaz’ın 86.dakikadaki penaltısıyla 3 puana uzanırken, kritik Dardanelspor maçı öncesinde Play-Off barajıyla arasındaki puan farkını 3’e indirdi.

3.Lig 3.Grup’ta amansız bir Play-Off yarışı veren Darıca G.B, ligin 26.haftasında sahasında karşılaştığı Tavşanlı Linyitspor’u oyuna sonradan dahil olan İbrahim Yılmaz’ın golüyle 1-0 yenerek, 1 maç eksiğiyle Play-Off barajıyla arasındaki puan farkını 3’e düşerdi. Dardanelspor, Çorum Belediyespor, Bergama Belediyespor, Beylerbeyispor, Erzincanspor gibi rakiplerimizin puan kaybettiği haftada çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdıran Darıca G.B, yenilmezlik serisini ise 10 maça çıkardı.

YENİLMEZLİK SERİSİ 10 MAÇA ÇIKTI

Küme düşme hattında olan rakibi karşısında baskılı bir futbol ortaya koyan Darıca G.B özellikle ilk yarıda biribirinden net fırsatları cömertçe harcayınca konuk ekibin direnci arttı. Gökhan Erdoğan, İbrahim Yılmaz ve Savaş Esen gibi isimlerin oyuna dahil olmasının ardından oyunu rakip yarı sahasına yıkan Darıca G.B aradığı 86’da ulaştı. T.Linyitspor’un Uğur’u yere düşürmesi sonrasında maçın hakemi tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen İbrahim Yılmaz, soğukkanlı vuruşuyla topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.