Polisan’a 2 yeni isim!

Dilovası 26.11.2018 - 18:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Polisan’a 2 yeni isim!

Dilovası’nda üretim yapan boya devi Polisan’da olağanüstü genel kurul kararı alındı. Genel kurulda 2 yeni yönetim kurulu üyesi görevlendirilecek. Yönetim kurulunda Şeref Taşkın ve Arif Başer yer alacak.

Dilovası’nda üretim yapan boya devi Polisan’da olağanüstü genel kurul kararı alındı. Genel kurulda 2 yeni yönetim kurulu üyesi görevlendirilecek. Yönetim kurulunda Şeref Taşkın ve Arif Başer yer alacak. Polisan Holding A.Ş. olağanüstü genel kurul toplantısı kararı aldı. 20 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek toplantıda 5 gündem maddesi görüşülecek. Gündem maddeleri arasında yönetim kuruluna 2 yeni ismin seçimi de var. Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan şirket merkezinde gerçekleştirilecek olan toplantıda Yeminli Mali Müşavir Şeref Taşkın ve Yeminli Mali Müşavir Arif Başer yönetim kurulu üyesi olarak görevlendirilecek. Gündem maddeleri şöyle;         1 –Açılış ve Toplantı Başkanlığı seçimi                   2 –Toplantı tutanaklarının imzalanması için Toplantı Başkanı’na yetki verilmesi              3 – Sermaye Piyasası Kurulu ile T.C.Ticaret Bakanlığı’ndan gerekli onayın alınmış olması şartıyla, Yönetim Kurulunun “Şirket Esas Sözleşmesinin” Sermaye başlıklı 7.Maddelerinin değiştirilmesi yönündeki “Ana Sözleşme Tadil Tasarısına” ilişkin kararının görüşülmesi ve onaylanması  4 – Yıl içinde boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine yapılan atamaların onaylanması            5 –Dilekler ve kapanış Yeni yönetim kurulu üyeleri şöyle; Şeref Taşkın: 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1989 yılında Hesap Uzmanları Kurulu’na girdi. 1998 yılına kadar Hesap Uzmanı olarak görev yaptıktan sonra Hesap Uzmanları Kurulu’ndan ayrıldı. 1998-2001 yılları arasında bir şirketler topluğunda Mali Grup Koordinatörü olarak çalıştı ve bazı grup şirketlerinde yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2002 yılında Ortak ve Yeminli Mali Müşavir olarak Arkan & Ergin YMM A.Ş’ne katıldı. 17 yılı aşkın bir süredir sanayi, ticaret ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren çeşitli şirketlere vergi danışmanlığı, devir, birleşme, bölünme ile yeniden yapılandırma, hisse alım satımı, durum tespit denetimi, inceleme danışmanlığı, vergi davaları gibi konularda denetim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Halen Yeminli Mali Müşavir olarak mesleki çalışmalarına devam etmektedir. Arif Başer: 1967 yılında Trabzon’da doğdu. 1988 yılında A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye bölümünden mezun olduktan sonra 1 yıl Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde memur olarak çalıştı. 1989 yılında Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulu giriş sınavını kazandı ve 2004 yılına kadar Hesap Uzmanı olarak görev yaptı. Amerikan Vergi İdaresi’nin (IRS) işleyişi hakkında inceleme yapmak üzere görevlendirildi ve bu amaçla 1999 yılında 1 yıl süre ile bu ülkede bulundu. 2000-2004 yılları arasında sırasıyla Marmara Kurumlar Vergi Dairesi Başkanlığı, Dış Ticaret Vergi Dairesi Başkanlığı ve İstanbul Defterdar Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2004 yılının Kasım ayında kamu görevinden istifa ederek ayrıldı ve o tarihten beri Yeminli Mali Müşavir olarak çalışmaktadır.
Dilovası’nda üretim yapan boya devi Polisan’da olağanüstü genel kurul kararı alındı. Genel kurulda 2 yeni yönetim kurulu üyesi görevlendirilecek. Yönetim kurulunda Şeref Taşkın ve Arif Başer yer alacak.

Dilovası’nda üretim yapan boya devi Polisan’da olağanüstü genel kurul kararı alındı. Genel kurulda 2 yeni yönetim kurulu üyesi görevlendirilecek. Yönetim kurulunda Şeref Taşkın ve Arif Başer yer alacak.

Polisan Holding A.Ş. olağanüstü genel kurul toplantısı kararı aldı. 20 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek toplantıda 5 gündem maddesi görüşülecek. Gündem maddeleri arasında yönetim kuruluna 2 yeni ismin seçimi de var. Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan şirket merkezinde gerçekleştirilecek olan toplantıda Yeminli Mali Müşavir Şeref Taşkın ve Yeminli Mali Müşavir Arif Başer yönetim kurulu üyesi olarak görevlendirilecek.

Gündem maddeleri şöyle;        

1 –Açılış ve Toplantı Başkanlığı seçimi                  

2 –Toplantı tutanaklarının imzalanması için Toplantı Başkanı’na yetki verilmesi             

3 – Sermaye Piyasası Kurulu ile T.C.Ticaret Bakanlığı’ndan gerekli onayın alınmış olması şartıyla, Yönetim Kurulunun “Şirket Esas Sözleşmesinin” Sermaye başlıklı 7.Maddelerinin değiştirilmesi yönündeki “Ana Sözleşme Tadil Tasarısına” ilişkin kararının görüşülmesi ve onaylanması 

4 – Yıl içinde boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine yapılan atamaların onaylanması           

5 –Dilekler ve kapanış

Yeni yönetim kurulu üyeleri şöyle;

Şeref Taşkın: 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 1989 yılında Hesap Uzmanları Kurulu’na girdi. 1998 yılına kadar Hesap Uzmanı olarak görev yaptıktan sonra Hesap Uzmanları Kurulu’ndan ayrıldı.

1998-2001 yılları arasında bir şirketler topluğunda Mali Grup Koordinatörü olarak çalıştı ve bazı grup şirketlerinde yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2002 yılında Ortak ve Yeminli Mali Müşavir olarak Arkan & Ergin YMM A.Ş’ne katıldı. 17 yılı aşkın bir süredir sanayi, ticaret ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren çeşitli şirketlere vergi danışmanlığı, devir, birleşme, bölünme ile yeniden yapılandırma, hisse alım satımı, durum tespit denetimi, inceleme danışmanlığı, vergi davaları gibi konularda denetim ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Halen Yeminli Mali Müşavir olarak mesleki çalışmalarına devam etmektedir.

Arif Başer: 1967 yılında Trabzon’da doğdu. 1988 yılında A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye bölümünden mezun olduktan sonra 1 yıl Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde memur olarak çalıştı. 1989 yılında Maliye Bakanlığı Hesap Uzmanları Kurulu giriş sınavını kazandı ve 2004 yılına kadar Hesap Uzmanı olarak görev yaptı. Amerikan Vergi İdaresi’nin (IRS) işleyişi hakkında inceleme yapmak üzere görevlendirildi ve bu amaçla 1999 yılında 1 yıl süre ile bu ülkede bulundu. 2000-2004 yılları arasında sırasıyla Marmara Kurumlar Vergi Dairesi Başkanlığı, Dış Ticaret Vergi Dairesi Başkanlığı ve İstanbul Defterdar Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2004 yılının Kasım ayında kamu görevinden istifa ederek ayrıldı ve o tarihten beri Yeminli Mali Müşavir olarak çalışmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.