Polise silahlı saldırı

09.03.2017 - 07:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Polise silahlı saldırı

Devriye gezen polis ekip aracına doğru çalıntı olduğu anlaşılan bir araçtan ateş açıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

İstanbul  Ataşehir Talatpaşa Mahallesi'nde saat 22.30 sıralarında devriye gezen Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekip otosuna doğru başka bir araçtan pompalı tüfek ve tabanca ile ateş açıldı. POLİS KARŞILIK VERDİ Polis aracı isabet almazken polisin karşılık verdiği saldırganlar kaçarak izlerini kaybettirdi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.ÇALINTI ARAÇMIŞ   Saldırganların ateş açtığı aracın  Maltepe  Fındıklı Mahallesinden bugün çalındığı belirlendi.ARAÇ PLAKASI BULUNDU Olay yerinde saldırganların kaçtığı araçtan düştüğü değerlendirilen araç plakası bulundu. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.
Devriye gezen polis ekip aracına doğru çalıntı olduğu anlaşılan bir araçtan ateş açıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

İstanbul  Ataşehir Talatpaşa Mahallesi'nde saat 22.30 sıralarında devriye gezen Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekip otosuna doğru başka bir araçtan pompalı tüfek ve tabanca ile ateş açıldı.

POLİS KARŞILIK VERDİ

Polis aracı isabet almazken polisin karşılık verdiği saldırganlar kaçarak izlerini kaybettirdi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.ÇALINTI ARAÇMIŞ

 

Saldırganların ateş açtığı aracın  Maltepe  Fındıklı Mahallesinden bugün çalındığı belirlendi.ARAÇ PLAKASI BULUNDU

Olay yerinde saldırganların kaçtığı araçtan düştüğü değerlendirilen araç plakası bulundu.

Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.