'PUYOL' Gebzespor'da!

Spor 24.06.2016 - 16:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

'PUYOL' Gebzespor'da!

'PUYOL' Gebzespor'da!

Transfer şampiyonu Gebzespor, uzun süredir peşinde olduğu Orhangazisporlu Gökhan Sipki’yi transfer ederek defans bölgesine çok önemli bir ismi takviye yaptı. Bugün Başkan İlker Çakır’ın ofisine gelen 28 yaşındaki oyuncu, Gebzespor’da şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. Transferin en hareketli takımı Gebzespor, defans hattına çok önemli bir ismi kazandırdı. Mor Menekşeler, stili eski Barcelonalı futbolcu Carles Puyol'a benzetilen stoper Gökhan Sipki'yi renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3.lig 2.grupta mücadele eden Orhangazispor’da 35 maça çıkan 28 yaşındaki defans oyuncusu, takımının değişmez isimlerinden birisi olmuştu. TARAFTARLARI HEYECANLANDIRDI Üst üste yaptığı transferlerin ardından beklemeye çekilen Gebzespor, Gökhan Sipki’yi renklerine bağlayarak sessizliğini bozdu. Gebzespor taraftarlarını heyecanlandıracak futbolcuların başında gelen Puyol Gökhan, Mor Menekşeler’in O sene bu sene parolasıyla yola çıktığı sezonda Gebzespor’un gücüne güç katacak. CENGİZ HOCA ÇOK İSTİYORDU Teknik Direktör Cengiz Demir’in bir hayli istediği ve transferi için yoğun uğraşlar verilen Gökhan Sipki, sonunda kendisini mor beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Bugün Başkan İlker Çakır’ın ofisine gelerek transferi resmileştiren Gökhan, Gebzespor formasıyla şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.
'PUYOL' Gebzespor'da!

Transfer şampiyonu Gebzespor, uzun süredir peşinde olduğu Orhangazisporlu Gökhan Sipki’yi transfer ederek defans bölgesine çok önemli bir ismi takviye yaptı. Bugün Başkan İlker Çakır’ın ofisine gelen 28 yaşındaki oyuncu, Gebzespor’da şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Transferin en hareketli takımı Gebzespor, defans hattına çok önemli bir ismi kazandırdı. Mor Menekşeler, stili eski Barcelonalı futbolcu Carles Puyol'a benzetilen stoper Gökhan Sipki'yi renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezon Spor Toto 3.lig 2.grupta mücadele eden Orhangazispor’da 35 maça çıkan 28 yaşındaki defans oyuncusu, takımının değişmez isimlerinden birisi olmuştu.

TARAFTARLARI HEYECANLANDIRDI

Üst üste yaptığı transferlerin ardından beklemeye çekilen Gebzespor, Gökhan Sipki’yi renklerine bağlayarak sessizliğini bozdu. Gebzespor taraftarlarını heyecanlandıracak futbolcuların başında gelen Puyol Gökhan, Mor Menekşeler’in O sene bu sene parolasıyla yola çıktığı sezonda Gebzespor’un gücüne güç katacak.

CENGİZ HOCA ÇOK İSTİYORDU

Teknik Direktör Cengiz Demir’in bir hayli istediği ve transferi için yoğun uğraşlar verilen Gökhan Sipki, sonunda kendisini mor beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Bugün Başkan İlker Çakır’ın ofisine gelerek transferi resmileştiren Gökhan, Gebzespor formasıyla şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.