“Rahat uyu kardeşim”

Siyaset 17.06.2020 - 17:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Rahat uyu kardeşim”

CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, 23 yaşında öldürülen Şule Çet’in davasında suçluların cezasının onanmasının ardından “Rahat uyu kardeşim” dedi. Ankara’da üniversite öğrencisi Şule Çet'in öldürülmesiyle ilgili sanık Çağatay Aksu'ya ‘kasten öldürmek’, ‘nitelikli cinsel saldırı’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından müebbet ve 12 yıl 6 ay, sanık Berk Akand’a ise tüm suçlarda Aksu’ya yardım ettiği gerekçesiyle 18 yıl 9 ay verilen hapis cezası onandı. Adaletin yerini bulması, suçluların hak ettiği cezayı alması üzerine CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. EMSAL TEŞKİL EDECEK ÖNEMDE Sarıtoprak, “Gencecik, pırıl pırıl bir genç kardeşimiz Şule Çet için adalet yerini buldu bugün. Verilen karar Şule’yi geri getirmeyecek ama bundan sonraki davalara emsal teşkil edecek önemde. Umarım Şule’nin güzel ruhu ve ailesi bir nebze olsun huzur bulmuştur. ‪Adalet bazen yerini bulabiliyor… Rahat uyu kardeşim” dedi.

CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, 23 yaşında öldürülen Şule Çet’in davasında suçluların cezasının onanmasının ardından “Rahat uyu kardeşim” dedi.

Ankara’da üniversite öğrencisi Şule Çet'in öldürülmesiyle ilgili sanık Çağatay Aksu'ya ‘kasten öldürmek’, ‘nitelikli cinsel saldırı’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından müebbet ve 12 yıl 6 ay, sanık Berk Akand’a ise tüm suçlarda Aksu’ya yardım ettiği gerekçesiyle 18 yıl 9 ay verilen hapis cezası onandı. Adaletin yerini bulması, suçluların hak ettiği cezayı alması üzerine CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

EMSAL TEŞKİL EDECEK ÖNEMDE

Sarıtoprak, “Gencecik, pırıl pırıl bir genç kardeşimiz Şule Çet için adalet yerini buldu bugün. Verilen karar Şule’yi geri getirmeyecek ama bundan sonraki davalara emsal teşkil edecek önemde. Umarım Şule’nin güzel ruhu ve ailesi bir nebze olsun huzur bulmuştur. ‪Adalet bazen yerini bulabiliyor… Rahat uyu kardeşim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.