RAMAZAN’DA FUTBOLUN KALBİ 75.YIL HALI SAHA’DA ATACAK!

Spor 16.05.2017 - 16:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

RAMAZAN’DA FUTBOLUN KALBİ 75.YIL HALI SAHA’DA ATACAK!

     75.YIL HALI SAHA’DA ATACAK! Bir dönem Gebzespor ve Darıca G.B formalarını terleten, bölgemizin unutulmaz futbolcularından Murat Erensoy ve Mehmet Akdemir’in ortaklaşa çalıştırdığı Gebze 75.Yıl Halı Saha Tesisleri, bu yıl da Ramazan ayında muhteşem bir turnuvaya sahne olacak. 35 yaş üstünden oluşan yıldızların mücadele ettiği 2.Ramazan Olgunlar Turnuvası festival havasında geçecek. 29 Mayıs’ta başlayacak olan turnuvada ülkemizin önde gelen futbol yıldızları da sahne alacak. SPONSOR BÜLENT YILMAZ Ramazan Ayı’nın atmosferini iftardan sonra futbolla taçlandıracak olan 35 yaş üstü futbolcular, geçen yıl olduğu gibi bu yılda gösterecekleri mücadelelerle gözlerin pasını silecekler. Bölgemizin önde gelen spor adamları, idarecileri ve faal futbol hayatına devam eden isimlerin de bu renkli turnuvayı yerinde takip etmesi beklenirken, 75.Yıl Halı Saha’da düzenlenen Ramazan Turnuvası’nın sponsorluğunu Simgem Yapı İnşaat sahibi Bülent Yılmaz yapacak.

    

75.YIL HALI SAHA’DA ATACAK!

Bir dönem Gebzespor ve Darıca G.B formalarını terleten, bölgemizin unutulmaz futbolcularından Murat Erensoy ve Mehmet Akdemir’in ortaklaşa çalıştırdığı Gebze 75.Yıl Halı Saha Tesisleri, bu yıl da Ramazan ayında muhteşem bir turnuvaya sahne olacak. 35 yaş üstünden oluşan yıldızların mücadele ettiği 2.Ramazan Olgunlar Turnuvası festival havasında geçecek. 29 Mayıs’ta başlayacak olan turnuvada ülkemizin önde gelen futbol yıldızları da sahne alacak.

SPONSOR BÜLENT YILMAZ

Ramazan Ayı’nın atmosferini iftardan sonra futbolla taçlandıracak olan 35 yaş üstü futbolcular, geçen yıl olduğu gibi bu yılda gösterecekleri mücadelelerle gözlerin pasını silecekler. Bölgemizin önde gelen spor adamları, idarecileri ve faal futbol hayatına devam eden isimlerin de bu renkli turnuvayı yerinde takip etmesi beklenirken, 75.Yıl Halı Saha’da düzenlenen Ramazan Turnuvası’nın sponsorluğunu Simgem Yapı İnşaat sahibi Bülent Yılmaz yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.