Refah Çayırova’da Aykan Dönmez

Çayırova 03.02.2019 - 14:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Refah Çayırova’da Aykan Dönmez

Doktor Fatih Erbakan genel başkanlığında bir süre önce kurulan Yeniden Refah Partisi’nin Çayırova kurucu İlçe Başkanlığı’na Aykan Dönmez atandı

Milli Görüş Lideri, eski Başbakan Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan tarafından kurulan ve teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi’nde Çayırova İlçe Teşkilatı Başkanlığı görevine Aykan Dönmez atandı.   Erbakan Vakfı döneminde alt yapısı oluşturulan siyasi parti Kocaeli’de gündemi belirleyecek bir kitleye sahip. Kocaeli İl Başkanlığı’na Mehmet Aras’ın atanmasıyla birlikte yeni döneme damgasını vurmaya aday Yeniden Refah Partisi mevcut siyasi partilerin her seçim döneminde ardında bıraktığı siyasi küskünler ve siyasi düzlemin durağanlığı ile ekonomik çalkantılardan bunalan halkın ilgisini ve desteğini üzerinde toplamayı başardı. Aras il başkanlığı görevine atandıktan sonra ilçe teşkilatlarını kurmaya başladı. Her ilçede parti mensuplarını tek tek dinleyip önlerine sandık koyan Mehmet Aras amaçlarının sadece partililerin değil tüm toplumun gönlünü kazanacak kişileri ilçe başkanı yapmak olduğunu ifade etti. İSTİŞARE DE DÖNMEZ KARARI Çayırova’da yapılan istişarelerde ilçe başkanlığı için 13 isim tespit edildi. Adayların önemli kısmı Aykan Dönmez ve Osman Öğüt lehine adaylıktan çekildi. Son etapta Dönmez ve Öğüt ile birlikte Kadir Kurdal’ın yarıştığı gayri resmi seçimde ipi kendisi aday olmamasına rağmen Aykan Dönmez göğüsledi.   Kendisine gösterilen alakadan dolayı çok mutlu olan Dönmez, herkese teşekkür ederek halen genel müdürlüğünü yürüttüğü iki şirkette yaklaşık bin insanın mesuliyetinin üzerinde olduğunu bundan dolayı görevi kabul edemeyeceğini parti yönetimine ifade etmesine rağmen, bu kararından vaz geçerek, görevi kabul etti. HEDEFLERİNİ AÇIKLADI Dönmez, “Çayırova’da toplum yararına çalışacak güçlü bir beşeri sermaye var. Bu potansiyeli icraat sahasına dökecek bir yapıyı kuracak olan kitle Çayırova ve ülkeye en büyük sosyal faydayı sağlayacaktır. Çalışma ekibimi en kısa sürede tamamlayıp işe koyulacağız. Gerek Çayırovalılar gerekse Türk Milleti ve insanlık için en büyük faydaları sağlayacak yapıyı teşekkül etmek için çalışacağız” dedi. Kendisini bu yolda destekleyen ve katkı sunan herkese müteşekkir olduğunu beyan eden Dönmez, “Allah bizi utandırmasın, bütün enerjimizi bu uğurda sarf edeceğim ve Türkiye merkezli yeni bir dünyanın kurulması için elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu.  
Doktor Fatih Erbakan genel başkanlığında bir süre önce kurulan Yeniden Refah Partisi’nin Çayırova kurucu İlçe Başkanlığı’na Aykan Dönmez atandı

Milli Görüş Lideri, eski Başbakan Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan tarafından kurulan ve teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi’nde Çayırova İlçe Teşkilatı Başkanlığı görevine Aykan Dönmez atandı.   Erbakan Vakfı döneminde alt yapısı oluşturulan siyasi parti Kocaeli’de gündemi belirleyecek bir kitleye sahip. Kocaeli İl Başkanlığı’na Mehmet Aras’ın atanmasıyla birlikte yeni döneme damgasını vurmaya aday Yeniden Refah Partisi mevcut siyasi partilerin her seçim döneminde ardında bıraktığı siyasi küskünler ve siyasi düzlemin durağanlığı ile ekonomik çalkantılardan bunalan halkın ilgisini ve desteğini üzerinde toplamayı başardı. Aras il başkanlığı görevine atandıktan sonra ilçe teşkilatlarını kurmaya başladı. Her ilçede parti mensuplarını tek tek dinleyip önlerine sandık koyan Mehmet Aras amaçlarının sadece partililerin değil tüm toplumun gönlünü kazanacak kişileri ilçe başkanı yapmak olduğunu ifade etti.

İSTİŞARE DE DÖNMEZ KARARI

Çayırova’da yapılan istişarelerde ilçe başkanlığı için 13 isim tespit edildi. Adayların önemli kısmı Aykan Dönmez ve Osman Öğüt lehine adaylıktan çekildi. Son etapta Dönmez ve Öğüt ile birlikte Kadir Kurdal’ın yarıştığı gayri resmi seçimde ipi kendisi aday olmamasına rağmen Aykan Dönmez göğüsledi.   Kendisine gösterilen alakadan dolayı çok mutlu olan Dönmez, herkese teşekkür ederek halen genel müdürlüğünü yürüttüğü iki şirkette yaklaşık bin insanın mesuliyetinin üzerinde olduğunu bundan dolayı görevi kabul edemeyeceğini parti yönetimine ifade etmesine rağmen, bu kararından vaz geçerek, görevi kabul etti.

HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Dönmez, “Çayırova’da toplum yararına çalışacak güçlü bir beşeri sermaye var. Bu potansiyeli icraat sahasına dökecek bir yapıyı kuracak olan kitle Çayırova ve ülkeye en büyük sosyal faydayı sağlayacaktır. Çalışma ekibimi en kısa sürede tamamlayıp işe koyulacağız. Gerek Çayırovalılar gerekse Türk Milleti ve insanlık için en büyük faydaları sağlayacak yapıyı teşekkül etmek için çalışacağız” dedi.

Kendisini bu yolda destekleyen ve katkı sunan herkese müteşekkir olduğunu beyan eden Dönmez, “Allah bizi utandırmasın, bütün enerjimizi bu uğurda sarf edeceğim ve Türkiye merkezli yeni bir dünyanın kurulması için elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.