Rezaletin adı Nene Hatun Stadı

Darıca 28.01.2019 - 16:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Rezaletin adı Nene Hatun Stadı

Açıldığı dönemde Darıca’da faaliyet gösteren amatör kulüplerin en büyük sevinci olan Darıca Nene Hatun Stadı’nın bugünkü geldiği durum ve görüntü ilçe spor camiasında tepkilere neden oluyor.

Darıca’yı çeşitli liglerde temsil eden amatör kulüpler, iç saha karşılaşmalarını Nene Hatun Stadı’nda oynama ümidinden dolayı büyük bir sevinç yaşarken stadın maç oynamaya elverişsiz hale dönüşmesi ile yine Gebze, Beylikbağı ve Çayırova Stadı’nlarında müsabakalarını oynama durumunda kalmış iç saha avantajlarını kullanmak yerine kendi saha maçlarını adeta deplasman statüsünde mücadelelerini sürdürmeye devam ediyorlar. Müsabaka oynamaya elverişli olmayan Nene Hatun Stadı artık antrenman yapma konumundan da giderek uzaklaşırken, tribünlerde ki demirlerin sökülmüş, paslanmış hali, çevresindeki otların temizlenmemesinden ortaya çıkan çöplük hali, alkollü ve diğer maddeleri kullanan kişilerin meskeni haline dönüşmesi, kimliği belirsiz kişilerin inşaat atıklarını bırakmasından ardından spora ve ilçeye yakışmayan bir görüntüye büründü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye konuşlanmasının ardından geçen süre içinde iyileştirme, bakım, onarım çalışmalarının yetersizliği ile içler acısı bir görüntüye bürünen Nene Hatun Stadı’nın olduğu alan spor kompleksine dönüştürülme projesi ile karşı karşıya kalsa da mevcut yerel yönetimlerin yaşayacağı değişimlerle akıbeti tam bir kaosa girdi. Haber: Adnan Ayvaz
Açıldığı dönemde Darıca’da faaliyet gösteren amatör kulüplerin en büyük sevinci olan Darıca Nene Hatun Stadı’nın bugünkü geldiği durum ve görüntü ilçe spor camiasında tepkilere neden oluyor.

Darıca’yı çeşitli liglerde temsil eden amatör kulüpler, iç saha karşılaşmalarını Nene Hatun Stadı’nda oynama ümidinden dolayı büyük bir sevinç yaşarken stadın maç oynamaya elverişsiz hale dönüşmesi ile yine Gebze, Beylikbağı ve Çayırova Stadı’nlarında müsabakalarını oynama durumunda kalmış iç saha avantajlarını kullanmak yerine kendi saha maçlarını adeta deplasman statüsünde mücadelelerini sürdürmeye devam ediyorlar. Müsabaka oynamaya elverişli olmayan Nene Hatun Stadı artık antrenman yapma konumundan da giderek uzaklaşırken, tribünlerde ki demirlerin sökülmüş, paslanmış hali, çevresindeki otların temizlenmemesinden ortaya çıkan çöplük hali, alkollü ve diğer maddeleri kullanan kişilerin meskeni haline dönüşmesi, kimliği belirsiz kişilerin inşaat atıklarını bırakmasından ardından spora ve ilçeye yakışmayan bir görüntüye büründü. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye konuşlanmasının ardından geçen süre içinde iyileştirme, bakım, onarım çalışmalarının yetersizliği ile içler acısı bir görüntüye bürünen Nene Hatun Stadı’nın olduğu alan spor kompleksine dönüştürülme projesi ile karşı karşıya kalsa da mevcut yerel yönetimlerin yaşayacağı değişimlerle akıbeti tam bir kaosa girdi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.