Saadet Darıca’dan online toplantı

Siyaset 24.03.2020 - 13:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Saadet Darıca’dan online toplantı

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı corona virüs salgını nedeniyle haftalık toplantısını ilçe binası yerine internet üzerinden onlıne olarak gerçekleştirerek bu anlamda teknoloji yolunu kullanarak önemli bir işe imza atmış oldu. BİNA YERİNE İNTERNETTEN Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı corona virüs salgını nedeniyle haftalık toplantısını ilçe binası yerine internet üzerinden online olarak gerçekleştirdi. Selim Çetinkaya başkanlığında online toplantı yapan partililer bu anlamda bir ilke imza atmış oldu. Telekonferans sistemiyle düzenlenen toplantıda partililer haftalık gündemi bilgisayarlar aracılığıyla gerçekleştirirken ortaya ilginç görüntüler çıkmış oldu. Saadet Partililer internet üzerinden görüş alışverişinde bulundular. YAŞILARA DESTEK OLACAKLAR Toplantının ana gündemi dünya üzerindeki corona virüs salgını olurken partililer bu konuyu masaya yatırdılar. Toplantıda sokağa çıkamayan 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçları konusunda yardımcı olunması, seçmen ve üyeleri corona virüs kuralları konusunda bilgilendirme yapılması, esnafın fiyat politikası konusunda gözlemler yapılması, işverenlerin tutumu ve bu zor günlerde milletçe beraber olarak birlik ve beraberlik yoluyla bu günlerin atlatılması kararları alındı.

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı corona virüs salgını nedeniyle haftalık toplantısını ilçe binası yerine internet üzerinden onlıne olarak gerçekleştirerek bu anlamda teknoloji yolunu kullanarak önemli bir işe imza atmış oldu.

BİNA YERİNE İNTERNETTEN

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanlığı corona virüs salgını nedeniyle haftalık toplantısını ilçe binası yerine internet üzerinden online olarak gerçekleştirdi. Selim Çetinkaya başkanlığında online toplantı yapan partililer bu anlamda bir ilke imza atmış oldu. Telekonferans sistemiyle düzenlenen toplantıda partililer haftalık gündemi bilgisayarlar aracılığıyla gerçekleştirirken ortaya ilginç görüntüler çıkmış oldu. Saadet Partililer internet üzerinden görüş alışverişinde bulundular.

YAŞILARA DESTEK OLACAKLAR

Toplantının ana gündemi dünya üzerindeki corona virüs salgını olurken partililer bu konuyu masaya yatırdılar. Toplantıda sokağa çıkamayan 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçları konusunda yardımcı olunması, seçmen ve üyeleri corona virüs kuralları konusunda bilgilendirme yapılması, esnafın fiyat politikası konusunda gözlemler yapılması, işverenlerin tutumu ve bu zor günlerde milletçe beraber olarak birlik ve beraberlik yoluyla bu günlerin atlatılması kararları alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.