Saadet Gebze Divana Hazırlanıyor

Gebze 22.12.2017 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Saadet Gebze Divana Hazırlanıyor

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı 6 Ocak’ta yapılacak İlçe Divan Toplantısı’na hazırlanıyor.

6 Ocak Cumartesi günü Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek İlçe Divan Toplantısı’na hazırlanan Saadet Partisi Gebze, önceki akşam bir toplantı düzenleyerek yapılan çalışmaları değerlendirdi. Şinasi Başaran konuşmacı olarak katılacağı İlçe Divan Toplantısı için gerekli çalışmalarına başladıklarını ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Başkanlık divanı toplantımızı icra ettik. 6 Ocak’ta yapacağımız ilçe divanı çalışmalarını değerlendirdik. HAZIRLIKLARI GÖZDEN GEÇİRDİK Toplantı öncesi hazırlıkları gözden geçirerek, divan toplantısının eksiksiz yapılması için kararlar aldık. Ayrıca her sene düzenli olarak 4 Mart’ta yaptığımız Prof. Dr. Necmeddin Erbakan’ı Anma programının bu seneki altyapı çalışmalarını ele aldık.” dedi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz ayrıca İlçe Divan Toplantısı’na tüm partilileri davet etti. 
Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı 6 Ocak’ta yapılacak İlçe Divan Toplantısı’na hazırlanıyor.

6 Ocak Cumartesi günü Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek İlçe Divan Toplantısı’na hazırlanan Saadet Partisi Gebze, önceki akşam bir toplantı düzenleyerek yapılan çalışmaları değerlendirdi. Şinasi Başaran konuşmacı olarak katılacağı İlçe Divan Toplantısı için gerekli çalışmalarına başladıklarını ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “Başkanlık divanı toplantımızı icra ettik. 6 Ocak’ta yapacağımız ilçe divanı çalışmalarını değerlendirdik.

HAZIRLIKLARI GÖZDEN GEÇİRDİK

Toplantı öncesi hazırlıkları gözden geçirerek, divan toplantısının eksiksiz yapılması için kararlar aldık. Ayrıca her sene düzenli olarak 4 Mart’ta yaptığımız Prof. Dr. Necmeddin Erbakan’ı Anma programının bu seneki altyapı çalışmalarını ele aldık.” dedi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz ayrıca İlçe Divan Toplantısı’na tüm partilileri davet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.