Saffet Sancaklı: Şov yapmasınlar’

Kocaeli 18.03.2016 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Saffet Sancaklı: Şov yapmasınlar’

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın ‘’Terör olaylarıyla ilgili komisyon kurulsun dedik. Ama AK Parti ve MHP’li vekiller reddetti’’ demesine sert çıktı. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, ‘’Halkı oyla kandırmak için yapılan şov yapmasınlar’’ dedi. HÜKÜMETLE TERÖR KONUSUNDA ÇALIŞIRIZ Sancaklı, “Biliyorsunuz 20 gün kadar bütçe görüşmelerinden dolayı Ankara’daydık. Bütçe görüşmeleri biter bitmez alana indik. MHP sanki büyük bir çalkantı içerisinde gibi görünüyor dışarıdan. Aslında öyle değil. MHP başta genel başkanımız olmak üzere dimdik ayaktadır. MHP’yi göreceksiniz. Her zamankinden daha güçlü bir şekilde çıkacak bu günlerden. MHP olarak terörün baskı kurmasına izin vermeyeceğiz. Bu terör belasından kurtulmalıyız. Tabi hükümet nasıl bir izleyecek ama biz terör konusunda her zaman yardım yapmaya hazırız. Dik durmaya devam edeceğiz. Tüm Kocaeli teşkilatları genel başkanımızın gözünde özel bir yeri var’’ diye konuştu. ŞOV YAPMASINLAR CHP Kocaeli milletvekili Tahsin Tarhan’ın ‘’Terör olaylarıyla ilgili komisyon kurulsun dedik. Önerge verdik. Ama AK Parti ve MHP’liler reddetti’’ demesine sert çıkan Sancaklı,’’Ne araştırılacakmış terör ile ilgili. Mecliste bulunan 3-5 milletvekiliyle ne komisyonu kuracakmış. Adam devleti tanımam diyor. Bunun nesini araştıracaksınız. Diyarbakır’da öldürülen Baro Başkanı olayını hatırlatmak istiyorum. Olaydan sonra bölgeye savcı zırhlı araçla gitti. Araca roketle saldırı düzenlendi. Biz milletvekilleri olarak ne yapabiliriz ki. Yaşananlar ortada. Halkı oyla kandırmak için yapılan şov yapmasınlar. Ankara’da ve Türkiye’de kaç kişi öldü. Terör bitirilecek. Bunun başka yolu yok’’ dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın ‘’Terör olaylarıyla ilgili komisyon kurulsun dedik. Ama AK Parti ve MHP’li vekiller reddetti’’ demesine sert çıktı. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, ‘’Halkı oyla kandırmak için yapılan şov yapmasınlar’’ dedi.

HÜKÜMETLE TERÖR KONUSUNDA ÇALIŞIRIZ

Sancaklı, “Biliyorsunuz 20 gün kadar bütçe görüşmelerinden dolayı Ankara’daydık. Bütçe görüşmeleri biter bitmez alana indik. MHP sanki büyük bir çalkantı içerisinde gibi görünüyor dışarıdan. Aslında öyle değil. MHP başta genel başkanımız olmak üzere dimdik ayaktadır. MHP’yi göreceksiniz. Her zamankinden daha güçlü bir şekilde çıkacak bu günlerden. MHP olarak terörün baskı kurmasına izin vermeyeceğiz. Bu terör belasından kurtulmalıyız. Tabi hükümet nasıl bir izleyecek ama biz terör konusunda her zaman yardım yapmaya hazırız. Dik durmaya devam edeceğiz. Tüm Kocaeli teşkilatları genel başkanımızın gözünde özel bir yeri var’’ diye konuştu.

ŞOV YAPMASINLAR

CHP Kocaeli milletvekili Tahsin Tarhan’ın ‘’Terör olaylarıyla ilgili komisyon kurulsun dedik. Önerge verdik. Ama AK Parti ve MHP’liler reddetti’’ demesine sert çıkan Sancaklı,’’Ne araştırılacakmış terör ile ilgili. Mecliste bulunan 3-5 milletvekiliyle ne komisyonu kuracakmış. Adam devleti tanımam diyor. Bunun nesini araştıracaksınız. Diyarbakır’da öldürülen Baro Başkanı olayını hatırlatmak istiyorum. Olaydan sonra bölgeye savcı zırhlı araçla gitti. Araca roketle saldırı düzenlendi. Biz milletvekilleri olarak ne yapabiliriz ki. Yaşananlar ortada. Halkı oyla kandırmak için yapılan şov yapmasınlar. Ankara’da ve Türkiye’de kaç kişi öldü. Terör bitirilecek. Bunun başka yolu yok’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.