GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Sağlık çalışanlarına destek verdiler

Darıca 25.03.2020 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sağlık çalışanlarına destek verdiler

Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi, Darıca Belediyesi, Gebze Domino’s, Gebze Genç MÜSİAD'dan, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarını motive eden destek geldi. MORAL ZİYARETİ GELDİ Kocaeli Bölgesinde bulunan Belediyeler ve iş adamları gece gündüz demeden mücadele eden ve en riskli dönemde adeta cephede mücadele eder gibi büyük bir özveri ile mesai harcayan sağlık çalışanlarını unutmadı. Sağlık çalışanlarının yanında olduklarını göstermek ve bir nebzede olsun bu yoğun mesailerinde onlara destek olmak üzere Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan personellere meyve, kuruyemiş, yemek ve gece çorba ikramında bulundular . GÜNEŞ: “ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ” Darıca Farabi EAH Başhekimi Doç.Dr Mustafa Güneş; böylesi bir dönemde en zorlu mücadeleyi yapan sağlık çalışanlarımıza yapılan bu örnek destek ve davranışlarından dolayı hastane yönetimimiz adına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine, Darıca Belediyesine, Gebze Genç Müsiada ve Gebze Dominosa teşekkür eder saygılarımızı sunarız ifadelerini kullandı.

Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi, Darıca Belediyesi, Gebze Domino’s, Gebze Genç MÜSİAD'dan, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanlarını motive eden destek geldi.

MORAL ZİYARETİ GELDİ

Kocaeli Bölgesinde bulunan Belediyeler ve iş adamları gece gündüz demeden mücadele eden ve en riskli dönemde adeta cephede mücadele eder gibi büyük bir özveri ile mesai harcayan sağlık çalışanlarını unutmadı. Sağlık çalışanlarının yanında olduklarını göstermek ve bir nebzede olsun bu yoğun mesailerinde onlara destek olmak üzere Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan personellere meyve, kuruyemiş, yemek ve gece çorba ikramında bulundular .

GÜNEŞ: “ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Darıca Farabi EAH Başhekimi Doç.Dr Mustafa Güneş; böylesi bir dönemde en zorlu mücadeleyi yapan sağlık çalışanlarımıza yapılan bu örnek destek ve davranışlarından dolayı hastane yönetimimiz adına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine, Darıca Belediyesine, Gebze Genç Müsiada ve Gebze Dominosa teşekkür eder saygılarımızı sunarız ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.