GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Sağlık ocağı çevresinde kötü görüntü

Gebze 09.07.2020 - 17:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sağlık ocağı çevresinde kötü görüntü

Sultan Orhan Mahallesi İlyasbey Caddesi üzerinde bulunan sağlık ocağının ilerisinde bulunan yerlerde naylon poşetlerin gelişigüzel atılmış olması vatandaştan tepki topladı. Vatandaşlar, “2020 Türkiye’sinde bu görüntü hoş olmamış, kendini bilmezlerin marifeti” yorumunu yaptılar. Sultan Orhan Mahallesi İlyasbey Caddesi üzerinde bulunan sağlık ocağının ilerisindeki alanda atılmış naylon poşetlerin sıklıkla yer alması gözlerden kaçmadı. Vatandaşlar, atılmış poşetlerin kötü görüntüsüne tepki gösterirken poşetler kötü görüntüye ve çevre kirliliğine sebebiyet veriyor. Atılmış poşetlerin çevredeki görüntüsüne tepki gösteren vatandaşlar  “Buralar çok bakımsız halde, genel bir çevre düzenlemesine ve temizliğe ihtiyaç var. Ayrıca atılmış poşetlerin görüntüsü hiç hoş değil. Çevreye bakım gerekiyor, burası sağlık ocağı çevresi alanı. Salgın döneminde bu görüntü hoş değil” yorumunu yapıyorlar. Vatandaşlar, yetkililerden bu alanlara çevre temizliği isterken poşet atan sorumsuz vatandaşları da kınadıklarını ifade ettiler. KENDİNİ BİLMEZLERİN MARİFETİ Özellikle salgın döneminde sağlık ocağı gibi pek çok insanın gün içerisinde uğradığı yerlerin daha temiz ve temiz olması gerektiğini kaydeden Gebzeli vatandaşlar, “Burası bakımsız, naylon poşetlerle dolu, sağlık ocağına yakın bir nokta. Kendini bilmez vatandaşlar neresini bulursa oraya elinden geleni atıyor. Bu tip yerlerde bu görüntü olacak iş değil. Yakışmıyor, çevreye iyi görüntü vermiyor. 2020 Türkiye’sine yakışan bir görüntü değil” yorumunu yaptılar. HABER: R.SILA GÜVENÇ

Sultan Orhan Mahallesi İlyasbey Caddesi üzerinde bulunan sağlık ocağının ilerisinde bulunan yerlerde naylon poşetlerin gelişigüzel atılmış olması vatandaştan tepki topladı. Vatandaşlar, “2020 Türkiye’sinde bu görüntü hoş olmamış, kendini bilmezlerin marifeti” yorumunu yaptılar.

Sultan Orhan Mahallesi İlyasbey Caddesi üzerinde bulunan sağlık ocağının ilerisindeki alanda atılmış naylon poşetlerin sıklıkla yer alması gözlerden kaçmadı. Vatandaşlar, atılmış poşetlerin kötü görüntüsüne tepki gösterirken poşetler kötü görüntüye ve çevre kirliliğine sebebiyet veriyor. Atılmış poşetlerin çevredeki görüntüsüne tepki gösteren vatandaşlar  “Buralar çok bakımsız halde, genel bir çevre düzenlemesine ve temizliğe ihtiyaç var. Ayrıca atılmış poşetlerin görüntüsü hiç hoş değil. Çevreye bakım gerekiyor, burası sağlık ocağı çevresi alanı. Salgın döneminde bu görüntü hoş değil” yorumunu yapıyorlar. Vatandaşlar, yetkililerden bu alanlara çevre temizliği isterken poşet atan sorumsuz vatandaşları da kınadıklarını ifade ettiler.

KENDİNİ BİLMEZLERİN MARİFETİ

Özellikle salgın döneminde sağlık ocağı gibi pek çok insanın gün içerisinde uğradığı yerlerin daha temiz ve temiz olması gerektiğini kaydeden Gebzeli vatandaşlar, “Burası bakımsız, naylon poşetlerle dolu, sağlık ocağına yakın bir nokta. Kendini bilmez vatandaşlar neresini bulursa oraya elinden geleni atıyor. Bu tip yerlerde bu görüntü olacak iş değil. Yakışmıyor, çevreye iyi görüntü vermiyor. 2020 Türkiye’sine yakışan bir görüntü değil” yorumunu yaptılar.

HABER: R.SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.