‘Sağlıkçılarımızın beden yorgunluğu üst seviyede’

Sağlık 06.09.2020 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘Sağlıkçılarımızın beden yorgunluğu üst seviyede’

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, sosyal medyadan sağlık çalışanlarının vefat edişine ve yorgunluklarına dikkat çekerek, “Sağlık çalışanlarımızda artık mental ve beden yorgunluğu üst seviyede ama yine mücadelelerine devam ediyorlar” Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, koronavirüs ile alakalı sosyal medyadan önemli açıklamalarda bulunarak “Adımız hep isyan eden halka ayar vermeye çalışan bir başhekim olarak algılansa da yine bize düşen uyarıları yapmayı vatani görev olarak algılamaya devam edeceğiz.” diyerek tedbir alınmayıp vakalar artarsa ne gibi sonuçlar gelebileceğini açıkladı. BAZI ÇOCUKLAR STRESLE DERSLERE BAŞLABİLECEK Güneş’in tedbir alınmayıp vakalar azalmazsa ne gibi şeyler başımıza gelebileceğini sıralayarak, “Eğitim dönemimiz başladı ve yeni eğitime başlayacak çocuklarımız stresle başlayabilecek, diğerleri ise başlayamayacak bile. Üniversitelerimiz de normal eğitime başlayamayacak. Yakınlarımızın ve bu mücadelede en önde savaşan sağlık çalışanlarımızın aramızdan ayrılışları devam ediyor. Her gün vefat haberlerine şahit oluyoruz. Sağlık çalışanlarımızda artık mental ve beden yorgunluğu üst seviyede ama yine mücadelelerine devam ediyorlar  “BÜTÜN OLUMSUZLUKLARIN SEBEBİ BİZ OLACAĞIZ” Çocuklarımızın ömür boyu hayatlarını etkileyecek eğitim sürecindeki bütün olumsuz durumların sebebi biz olacağız. Ölen her insanımızın katili biz olacağız. Kısıtlanan  her sosyal etkinliğin sebebi biz olacağız. Evlilik adımları kısıtlanan her gencimizin mutlu hayatlarının kararmasının sebebi biz olacağı. Ülke olarak yaşayacağımız maddi ve manevi bütün sorunların müsebbibi biz olacağız” ifadelerini kullandı.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, sosyal medyadan sağlık çalışanlarının vefat edişine ve yorgunluklarına dikkat çekerek, “Sağlık çalışanlarımızda artık mental ve beden yorgunluğu üst seviyede ama yine mücadelelerine devam ediyorlar”

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, koronavirüs ile alakalı sosyal medyadan önemli açıklamalarda bulunarak “Adımız hep isyan eden halka ayar vermeye çalışan bir başhekim olarak algılansa da yine bize düşen uyarıları yapmayı vatani görev olarak algılamaya devam edeceğiz.” diyerek tedbir alınmayıp vakalar artarsa ne gibi sonuçlar gelebileceğini açıkladı.

BAZI ÇOCUKLAR STRESLE DERSLERE BAŞLABİLECEK

Güneş’in tedbir alınmayıp vakalar azalmazsa ne gibi şeyler başımıza gelebileceğini sıralayarak, “Eğitim dönemimiz başladı ve yeni eğitime başlayacak çocuklarımız stresle başlayabilecek, diğerleri ise başlayamayacak bile. Üniversitelerimiz de normal eğitime başlayamayacak. Yakınlarımızın ve bu mücadelede en önde savaşan sağlık çalışanlarımızın aramızdan ayrılışları devam ediyor. Her gün vefat haberlerine şahit oluyoruz. Sağlık çalışanlarımızda artık mental ve beden yorgunluğu üst seviyede ama yine mücadelelerine devam ediyorlar

 “BÜTÜN OLUMSUZLUKLARIN SEBEBİ BİZ OLACAĞIZ”

Çocuklarımızın ömür boyu hayatlarını etkileyecek eğitim sürecindeki bütün olumsuz durumların sebebi biz olacağız. Ölen her insanımızın katili biz olacağız. Kısıtlanan  her sosyal etkinliğin sebebi biz olacağız. Evlilik adımları kısıtlanan her gencimizin mutlu hayatlarının kararmasının sebebi biz olacağı. Ülke olarak yaşayacağımız maddi ve manevi bütün sorunların müsebbibi biz olacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.