Sağlıkçıların Voleybol Turnuvası Başlıyor

Spor 03.04.2019 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sağlıkçıların Voleybol Turnuvası Başlıyor

Sağlıklı yaşam, fiziksel aktivite ve spor yapmaya dikkat çekmek ve teşvik etmek amacıyla ilimizdeki tüm sağlık kurumlarının katılımıyla düzenlenen Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Voleybol Turnuvası başlıyor.

Sağlıklı yaşam, fiziksel aktivite ve spor yapmaya dikkat çekmek ve teşvik etmek amacıyla ilimizdeki tüm sağlık kurumlarının katılımıyla düzenlenen Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Voleybol Turnuvası başlıyor.  3-26 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan turnuvada 17 takım ve 210 sporcunun katılacağı turnuvada toplam 48 müsabaka oynanacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen 7.“Yaşam Boyu Spor” isimli Sağlık Kurumları Arası Voleybol Turnuvası’nda bu yıl “Kanserle Mücadele” teması kullanılacak. 1-7 Nisan Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında; 3 Nisan 2019 tarihinde saat 18:00 de Hasan Gemici Spor salonunda Körfez Sağlık ile Gölcük Devlet Hastanesi takımları arasında oynanacak açılış maçı ile başlayacak olan turnuvada takımlar şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele edecekler.
Sağlıklı yaşam, fiziksel aktivite ve spor yapmaya dikkat çekmek ve teşvik etmek amacıyla ilimizdeki tüm sağlık kurumlarının katılımıyla düzenlenen Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Voleybol Turnuvası başlıyor.

Sağlıklı yaşam, fiziksel aktivite ve spor yapmaya dikkat çekmek ve teşvik etmek amacıyla ilimizdeki tüm sağlık kurumlarının katılımıyla düzenlenen Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Voleybol Turnuvası başlıyor.  3-26 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan turnuvada 17 takım ve 210 sporcunun katılacağı turnuvada toplam 48 müsabaka oynanacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen 7.“Yaşam Boyu Spor” isimli Sağlık Kurumları Arası Voleybol Turnuvası’nda bu yıl “Kanserle Mücadele” teması kullanılacak.

1-7 Nisan Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında; 3 Nisan 2019 tarihinde saat 18:00 de Hasan Gemici Spor salonunda Körfez Sağlık ile Gölcük Devlet Hastanesi takımları arasında oynanacak açılış maçı ile başlayacak olan turnuvada takımlar şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele edecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.