Sağlıkçıya erken emeklilik geliyor

Ekonomi 22.01.2018 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sağlıkçıya erken emeklilik geliyor

Sağlık çalışanlarına erken emeklilik imkanı için geri sayım başladı. Sağlık Bakanlığı'nın yürüttüğü çalışmanın son aşamaya geldiği belirtiliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, sağlık çalışanlarının yıpranma payı talebine ilişkin Sağlık Bakanlığı'nın taraflarla istişare içinde olduğunu bildiğini belirterek, "Cumhurbaşkanımız'ın ağzından çıkan söz bir kere çıkar ve gereği her zaman yerine getirilmiştir. Bu anlamda yıpranmayla ilgili konunun da gereği yerine getirilecektir" dedi..

Sağlık çalışanlarına  imkanı için geri sayım başladı. 'nın yürüttüğü çalışmanın son aşamaya geldiği belirtiliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, sağlık çalışanlarının yıpranma payı talebine ilişkin Sağlık Bakanlığı'nın taraflarla istişare içinde olduğunu bildiğini belirterek, "Cumhurbaşkanımız'ın ağzından çıkan söz bir kere çıkar ve gereği her zaman yerine getirilmiştir. Bu anlamda yıpranmayla ilgili konunun da gereği yerine getirilecektir" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.