SAKIN ÇOCUĞUM YAPMAZ DEMEYİN

Gebze 06.03.2016 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SAKIN ÇOCUĞUM YAPMAZ DEMEYİN

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Yeşilay Cemiyeti Gebze Şubesi ,Gebze Center AVM’de Çocuklara yönelik etkinlik gerçekleştirdi. Yeşilay bilgilendirici Broşür ile bir takım Yeşilay algısı ve bilinci için çocuklara ve yetişkinlere hediyeler dağıtıldı. Çocuklar ve yetişkinler Yeşilay Standına yoğun ilgi gösterdi. Standı bir çok kişi ziyaret etti. Çocuklar Palyaço il eğlenirken, yüz boyama, Balon etkinliği, Kum Boyama etkinleri yaptılar. SAKIN ÇOCUĞUM YAPMAZ DEMEYİN Şube Başkanı Enver Şahin, “Bu yıl "İyi ki Yeşilay var!" konseptiyle 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Yeşilay Haftası'nda Türkiye çapında etkinlikler düzenlenecek. Yeşilay'ın 96. kuruluş yıldönümünün de kutlanacağı haftada, yüzbinlerce gönüllü harekete geçecek ve Türkiye'nin dört bir yanında yapılan etkinliklerde çocuk, genç, yaşlı demeden herkes hem bilgilenecek hem de doyasıya eğlenecek. Madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıklarda önlem çok erken yaşlarda ve evde başlamalı. Çocuklarımızın yanında asla sigara içmemeliyiz. Çocuklarla etkili zaman geçirmeli onları yalnız bırakmamalı, hayır demeyi ve doğru tercih yapmalarını öğrenmelerini sağlamalıyız. Sakın benim Çocuğum yapmaz demeyelim.  Her zaman abartmadan çocuklarımızın arkadaşlarını, gittiği yerleri takip etmeliyiz. Çocuklarımızın Sanatsal, Kültürel, Sportif faaliyetlerde yer almasını sağlamalıyız ki kendilerine güvenleri artsın ve enerjilerini atmasını sağlasın” dedi. Şahin, “Madde bağımlılığı ile ilgili Gebze’de yapılan çalışmaları da takip ediyor ve destekliyoruz. Sorun hepimizin tüm toplumun sorunu” dedi.

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Yeşilay Cemiyeti Gebze Şubesi ,Gebze Center AVM’de Çocuklara yönelik etkinlik gerçekleştirdi.

Yeşilay bilgilendirici Broşür ile bir takım Yeşilay algısı ve bilinci için çocuklara ve yetişkinlere hediyeler dağıtıldı. Çocuklar ve yetişkinler Yeşilay Standına yoğun ilgi gösterdi. Standı bir çok kişi ziyaret etti. Çocuklar Palyaço il eğlenirken, yüz boyama, Balon etkinliği, Kum Boyama etkinleri yaptılar.

SAKIN ÇOCUĞUM YAPMAZ DEMEYİN

Şube Başkanı Enver Şahin, “Bu yıl "İyi ki Yeşilay var!" konseptiyle 1-7 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Yeşilay Haftası'nda Türkiye çapında etkinlikler düzenlenecek. Yeşilay'ın 96. kuruluş yıldönümünün de kutlanacağı haftada, yüzbinlerce gönüllü harekete geçecek ve Türkiye'nin dört bir yanında yapılan etkinliklerde çocuk, genç, yaşlı demeden herkes hem bilgilenecek hem de doyasıya eğlenecek. Madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıklarda önlem çok erken yaşlarda ve evde başlamalı. Çocuklarımızın yanında asla sigara içmemeliyiz. Çocuklarla etkili zaman geçirmeli onları yalnız bırakmamalı, hayır demeyi ve doğru tercih yapmalarını öğrenmelerini sağlamalıyız. Sakın benim Çocuğum yapmaz demeyelim.  Her zaman abartmadan çocuklarımızın arkadaşlarını, gittiği yerleri takip etmeliyiz. Çocuklarımızın Sanatsal, Kültürel, Sportif faaliyetlerde yer almasını sağlamalıyız ki kendilerine güvenleri artsın ve enerjilerini atmasını sağlasın” dedi.

Şahin, “Madde bağımlılığı ile ilgili Gebze’de yapılan çalışmaları da takip ediyor ve destekliyoruz. Sorun hepimizin tüm toplumun sorunu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.