Şakar Kurban Derilerine Talip

Gebze 02.08.2018 - 14:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Şakar Kurban Derilerine Talip

Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, her yıl olduğu gibi bu yıl da Gebzeli vatandaşların Ülkü Ocaklarına kurban derilerini bağışlamasını istedi.

‘Ben bu vatanda kurban olurum, yeter ki sen destek ol!’ sloganı ile Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar her yıl olduğu gibi bu yıl da Gebzeli vatandaşlardan destek istedi. Kurban derisi bağışı için bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, “Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı olarak vatanını ve milletini seven, bilinçli gençler yetiştirme gayretimiz bizler var oldukça devam edecektir. Bizim bu gayretimize: Sizlerde bu yıl ki kurban derilerinizi Ülkü Ocakları’na bağışlayarak destek verebilirsiniz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban derilerinize talibiz.” dedi. KÜBRA AKABALI              
Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, her yıl olduğu gibi bu yıl da Gebzeli vatandaşların Ülkü Ocaklarına kurban derilerini bağışlamasını istedi.

‘Ben bu vatanda kurban olurum, yeter ki sen destek ol!’ sloganı ile Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar her yıl olduğu gibi bu yıl da Gebzeli vatandaşlardan destek istedi. Kurban derisi bağışı için bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, “Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı olarak vatanını ve milletini seven, bilinçli gençler yetiştirme gayretimiz bizler var oldukça devam edecektir. Bizim bu gayretimize: Sizlerde bu yıl ki kurban derilerinizi Ülkü Ocakları’na bağışlayarak destek verebilirsiniz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban derilerinize talibiz.” dedi.

KÜBRA AKABALI

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.