Sakarya’da İdeal Çelik rüzgarı!

Spor 08.03.2019 - 10:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sakarya’da İdeal Çelik rüzgarı!

Darıca İdeal Çelik Spor Kulübü, hafta sonu yapılan Sakarya Karate Ligi’nde elde ettiği derecelerle Darıca’yı başarıyla temsil etti. Sakarya Karate Ligi 6.Ayak müsabakaları geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Darıca İdeal Çelik Spor Kulübü, müsabakalara 18 sporcu ile katılım gösterdi. Kulüp Başkanı Ahmet Akçay ve Antrenör Mehmet Erdinç Çelik nezaretinde tatamiye çıkan Darıcalı karateciler, 2 Altın, 2 Gümüş ve 5 bronz olmak üzere 9 madalya elde etti.  GELECEĞE HAZIRLIYOR Geleceğin sporcularını yetiştirdiklerini belirten Kulüp Antrenörü ve Uluslararası Mehmet Erdinç Çelik, derece elde eden sporcularını tebrik etti. Darıca İdeal Çelik Ailesi’nin her geçen gün büyümeye devam ettiğini ifade eden Çelik, Türkiye’nin en zorlu liglerinden birisi olan Sakarya Karate Ligi’nde elde edilen başarıların geleceğe ışık tuttuğunu vurguladı. Çelik, güçlü alt yapısıyla İdeal Çelik Spor Kulübü’nün sadece şampiyon yetiştirmediğini, gençleri hayata da hazırladığını sözlerine ekledi.  DERECE ELDE EDEN SPORCULAR Birinciler: Derin Alaş, Mehmet Tuğrul Aydın İkinciler: Tuana Buket Erdoğan, Durunazlı Osanmaz Üçüncüler: Gizem Öztürk, Muhammed Emin Akçay, Boran Kural, Zeynep Tanrıkulu, Ali Yasin Özmen 

Darıca İdeal Çelik Spor Kulübü, hafta sonu yapılan Sakarya Karate Ligi’nde elde ettiği derecelerle Darıca’yı başarıyla temsil etti. Sakarya Karate Ligi 6.Ayak müsabakaları geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Darıca İdeal Çelik Spor Kulübü, müsabakalara 18 sporcu ile katılım gösterdi. Kulüp Başkanı Ahmet Akçay ve Antrenör Mehmet Erdinç Çelik nezaretinde tatamiye çıkan Darıcalı karateciler, 2 Altın, 2 Gümüş ve 5 bronz olmak üzere 9 madalya elde etti. 

GELECEĞE HAZIRLIYOR

Geleceğin sporcularını yetiştirdiklerini belirten Kulüp Antrenörü ve Uluslararası Mehmet Erdinç Çelik, derece elde eden sporcularını tebrik etti. Darıca İdeal Çelik Ailesi’nin her geçen gün büyümeye devam ettiğini ifade eden Çelik, Türkiye’nin en zorlu liglerinden birisi olan Sakarya Karate Ligi’nde elde edilen başarıların geleceğe ışık tuttuğunu vurguladı. Çelik, güçlü alt yapısıyla İdeal Çelik Spor Kulübü’nün sadece şampiyon yetiştirmediğini, gençleri hayata da hazırladığını sözlerine ekledi. 

DERECE ELDE EDEN SPORCULAR

Birinciler: Derin Alaş, Mehmet Tuğrul Aydın

İkinciler: Tuana Buket Erdoğan, Durunazlı Osanmaz

Üçüncüler: Gizem Öztürk, Muhammed Emin Akçay, Boran Kural, Zeynep Tanrıkulu, Ali Yasin Özmen 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.