Sakarya'dan puanla döndük 0-0

Spor 22.10.2016 - 22:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sakarya'dan puanla döndük 0-0

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, ligin 8.haftasında deplasmandan konuk olduğu Sakaryaspor’la 0-0 berabere kalarak zorlu deplasmandan 1 puanla dönmeyi başardı.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, grubun güçlü ekiplerinden Sakaryaspor’la deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Zorlu rakibi karşısında çok iyi bir direnç gösteren sarı yeşillilerde Levent Kale’nin 75.dakikada attığı gol sonrasında golü veren maçın hakemi Emre Kargın, yardımcı hakemin ofsayt bayrağıyla birlikte golü iptal etmesi maçın olayı oldu. İLK 15 DAKİKA YOĞUN BASKI Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, özellikle sağ kanattan oldukça etkili ataklar geliştirdi. Murat Hacıoğlu önderliğinde hücumda etkili olan Sakarya ekibi, günün başarılı isimlerinden kaleci Gökhan Köstereli’yi geçemedi. Temsilcimiz adına maçın ilk yarısındaki tek tehlikeli atakta Sinan’ın kullandığı serbest vuruş direğin yanına çarparak dışarı gitti. SAVUNMAMIZ İYİ BİR DİRENÇ GÖSTERDİ Maçın ikinci yarısına da yaklaşık 5 bin taraftarının desteğiyle hızlı başlayan Sakaryaspor, ilk 15 dakikada kalemizi abluka altına aldı. Bu dakikalarda iyi bir direnç gösteren savunmamız, özellikle doğru kademelerle tehlikeleri uzaklaştırdılar. Maçın 65.dakikasında Lokman’ın da oyuna girmesiyle daha cesur bir şekilde hücuma çıkan Darıca G.B, karşılaşmanın 75.dakikasında  yan hakemin kurbanı oldu. ÖNCE GOL, SONRA İPTAL! Sinan Turan’ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruş sonrasında Levent Kale topu ağlara gönderdi. Mücadelenin orta hakemi golü verdi ve ardından hem saha içerisindeki hem de yedek kulübesindeki futbolcularımız müthiş bir sevinç yaşarken, bir anda yardımcı hakemin ofsayt bayrağı görüldü. Bayrağını geç kaldıran yardımcısının uyarısını dikkate alan maçın hakemi golü iptal ederek herkesi şoka uğrattı. GÖKHAN DEVLEŞTİ Mücadelenin son 10 dakikasında baskısını arttıran ev sahibi, çok net 3 fırsattan faydalanamadı. Bu pozisyonlarda kalecimiz Gökhan adeta devleşirken, özellikle maçın 90+2’nci dakikasında yaptığı hayati kurtarışlarla zorlu deplasmandan 1 puanla ayrılmamızın baş mimarı oldu.
3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, ligin 8.haftasında deplasmandan konuk olduğu Sakaryaspor’la 0-0 berabere kalarak zorlu deplasmandan 1 puanla dönmeyi başardı.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca G.B, grubun güçlü ekiplerinden Sakaryaspor’la deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Zorlu rakibi karşısında çok iyi bir direnç gösteren sarı yeşillilerde Levent Kale’nin 75.dakikada attığı gol sonrasında golü veren maçın hakemi Emre Kargın, yardımcı hakemin ofsayt bayrağıyla birlikte golü iptal etmesi maçın olayı oldu.

İLK 15 DAKİKA YOĞUN BASKI

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, özellikle sağ kanattan oldukça etkili ataklar geliştirdi. Murat Hacıoğlu önderliğinde hücumda etkili olan Sakarya ekibi, günün başarılı isimlerinden kaleci Gökhan Köstereli’yi geçemedi. Temsilcimiz adına maçın ilk yarısındaki tek tehlikeli atakta Sinan’ın kullandığı serbest vuruş direğin yanına çarparak dışarı gitti.

SAVUNMAMIZ İYİ BİR DİRENÇ GÖSTERDİ

Maçın ikinci yarısına da yaklaşık 5 bin taraftarının desteğiyle hızlı başlayan Sakaryaspor, ilk 15 dakikada kalemizi abluka altına aldı. Bu dakikalarda iyi bir direnç gösteren savunmamız, özellikle doğru kademelerle tehlikeleri uzaklaştırdılar. Maçın 65.dakikasında Lokman’ın da oyuna girmesiyle daha cesur bir şekilde hücuma çıkan Darıca G.B, karşılaşmanın 75.dakikasında  yan hakemin kurbanı oldu.

ÖNCE GOL, SONRA İPTAL!

Sinan Turan’ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruş sonrasında Levent Kale topu ağlara gönderdi. Mücadelenin orta hakemi golü verdi ve ardından hem saha içerisindeki hem de yedek kulübesindeki futbolcularımız müthiş bir sevinç yaşarken, bir anda yardımcı hakemin ofsayt bayrağı görüldü. Bayrağını geç kaldıran yardımcısının uyarısını dikkate alan maçın hakemi golü iptal ederek herkesi şoka uğrattı.

GÖKHAN DEVLEŞTİ

Mücadelenin son 10 dakikasında baskısını arttıran ev sahibi, çok net 3 fırsattan faydalanamadı. Bu pozisyonlarda kalecimiz Gökhan adeta devleşirken, özellikle maçın 90+2’nci dakikasında yaptığı hayati kurtarışlarla zorlu deplasmandan 1 puanla ayrılmamızın baş mimarı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.