GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Sakaryalılar, Başkan Şayir’i ağırladı!

Dilovası 17.02.2020 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sakaryalılar, Başkan Şayir’i ağırladı!

Dilovası Sakaryalılar Derneği yönetimi ve üyeleri hafta sonu düzenledikleri kahvaltı programında bir araya geldiler. Programa konuk olarak Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’de katıldı. Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi toplantı salonunda düzenlenen kahvaltıya Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in yanısıra Dilovası Sakaryalılar Dernek Başkanı Ünal Sönmez, Belediye Meclis üyesi Burhan Turgut, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sait Ustaer, dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı. BİRLİĞİMİZİ SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ Sakaryalı vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programın açılış konuşmasını yapan Sakaryalılar Dernek Başkanı Ünal Sönmez, "Düzenlemiş olduğumuz bu kahvaltı programımıza katılan Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlik, beraberliğimizi ve dayanışmamızın en güzel örneklerinden biri olan bu buluşmalarımızda hem hemşerilerimizin sorun ve talepleri hemde yaşadığımız kentin sorunlarını tartışarak çözüm üretmek bizleri sevindiriyor. Bundan sonra ki süreçte de yine böyle güzel organizasyonlarla bir araya gelerek birliğimizi sağlamaya devam edeceğiz.”dedi. OMUZ OMUZA YÖNETECEĞİZ Düzenlenen programa konuk olarak katılan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise göreve geldikleri günden bu yana verilen sözlerin yerine getirilmesi için çalıştıklarını belirterek “Bugün burada güzel bir birliktelik görüyorum. Sakaryalı hemşerimle bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Derneklerimiz birlikteliğimizin en güzelini yaşatıyorlar. Biz her zaman yöre derneklerimizin yanında olduk. Derneklerimiz hem hemşerilerinin birlik ve beraberliğini sağlarken hem de kentimizin gelişimine önemli destek veriyorlar. İnşallah bundan sonra ki süreçte de yine yöre derneklerimizle birlikte kentimizi yönetmeye devam edeceğiz.”dedi. İLÇEMİZİ GÜZEL YARINLAR BEKLİYOR Çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Şayir, “Göreve gelirken halkımıza verdiğimiz seçim beyannamemizdeki taahhütlerimizi yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. “Yükselen Şehir Dilovası” sloganı ile yola koyulduk. Amacımız “Yeni Dilovası” için büyük adımlar atmak. Göreve geldiğimiz günden bu yana önemli sorunlarımızın aşılması konusunda sürekli olarak Ankara ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Ziyaretlerimizde her seferinde çok güzel haberlerle döndük. Aldığımız sözler yerine getiriliyor, ilçemiz güzel projelerimize kavuşuyor.  Çocuklarımızın geleceği bugünden daha aydınlık olacak.”dedi.

Dilovası Sakaryalılar Derneği yönetimi ve üyeleri hafta sonu düzenledikleri kahvaltı programında bir araya geldiler. Programa konuk olarak Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’de katıldı. Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi toplantı salonunda düzenlenen kahvaltıya Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in yanısıra Dilovası Sakaryalılar Dernek Başkanı Ünal Sönmez, Belediye Meclis üyesi Burhan Turgut, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sait Ustaer, dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı.

BİRLİĞİMİZİ SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Sakaryalı vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programın açılış konuşmasını yapan Sakaryalılar Dernek Başkanı Ünal Sönmez, "Düzenlemiş olduğumuz bu kahvaltı programımıza katılan Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlik, beraberliğimizi ve dayanışmamızın en güzel örneklerinden biri olan bu buluşmalarımızda hem hemşerilerimizin sorun ve talepleri hemde yaşadığımız kentin sorunlarını tartışarak çözüm üretmek bizleri sevindiriyor. Bundan sonra ki süreçte de yine böyle güzel organizasyonlarla bir araya gelerek birliğimizi sağlamaya devam edeceğiz.”dedi.

OMUZ OMUZA YÖNETECEĞİZ

Düzenlenen programa konuk olarak katılan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise göreve geldikleri günden bu yana verilen sözlerin yerine getirilmesi için çalıştıklarını belirterek “Bugün burada güzel bir birliktelik görüyorum. Sakaryalı hemşerimle bir araya gelmekten büyük mutluluk duydum. Derneklerimiz birlikteliğimizin en güzelini yaşatıyorlar. Biz her zaman yöre derneklerimizin yanında olduk. Derneklerimiz hem hemşerilerinin birlik ve beraberliğini sağlarken hem de kentimizin gelişimine önemli destek veriyorlar. İnşallah bundan sonra ki süreçte de yine yöre derneklerimizle birlikte kentimizi yönetmeye devam edeceğiz.”dedi.

İLÇEMİZİ GÜZEL YARINLAR BEKLİYOR

Çalışmaları hakkında da bilgiler veren Başkan Şayir, “Göreve gelirken halkımıza verdiğimiz seçim beyannamemizdeki taahhütlerimizi yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. “Yükselen Şehir Dilovası” sloganı ile yola koyulduk. Amacımız “Yeni Dilovası” için büyük adımlar atmak.

Göreve geldiğimiz günden bu yana önemli sorunlarımızın aşılması konusunda sürekli olarak Ankara ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Ziyaretlerimizde her seferinde çok güzel haberlerle döndük. Aldığımız sözler yerine getiriliyor, ilçemiz güzel projelerimize kavuşuyor.  Çocuklarımızın geleceği bugünden daha aydınlık olacak.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.